V. Iliuță: Să fie de bun augur această investiție și succes micuților pe calea învățăturii

V. Iliuță: Să fie de bun augur această investiție și succes micuților pe calea învățăturii

Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, a fost prezent astăzi la inaugurarea Grădiniței Nr. 1 Ștefan Vodă, construită cu fonduri guvernamentale, în cadrul PNDL2.

“Atunci când se inaugurează o grădiniță sau o școală un copil are o șansă la educație, la cunoaștere și la condiții moderne de studiu.

Primarul localității Ștefan-Vodă, Nelu Zardova, ne-a invitat astăzi să luăm parte la bucuria satului - o grădiniță nouă care de acum va fi emblema învățământului preșcolar. Să fie de bun augur această investiție și succes micuților pe calea învățăturii.”, a fost mesajul transmis de liderul CJ Călărași pe pagina personală de Facebook.

Noua unitate de învățământ dispune de 3 săli de grupă, valoarea totală a lucrărilor, demarate în urmă cu 2 ani şi jumătate fiind 1.009.640,34 lei, fără TVA.

iliutagradinita2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.