V. Iliuță: PSD Călărași va câștiga din nou alegerile. Pentru Călărași, pentru România, trimitem în Parlament cea mai bună echipă

V. Iliuță: PSD Călărași va câștiga din nou alegerile. Pentru Călărași, pentru România, trimitem în Parlament cea mai bună echipă

În prima zi oficială de campanie electorală, PSD Călărași și-a prezentat candidații propuși pentru Senat, respectiv Camera Deputaților, la alegerile programate pe 6 decembrie. Președintele interimar, Vasile Iliuță a dat asigurări că este cea mai bună echipă, capabilă “să aducă fonduri europene și bunăstare în județul Călărași”.

“PSD Călărași va câștiga din nou alegerile. Pentru Călărași, pentru România, trimitem în Parlament cea mai bună echipă.

Aș începe cu Camera Superioară, Senatul. Pe primul loc este dl Nicușor Cionoiu, om de afaceri. Pe 2, dl Liviu Mușat, directorul ADR Sud Muntenia. Tot pe această listă se află și doamna prof. Corina Diaconu.

Pentru Camera Deputaților, prima poziție este ocupată de dl Dumitru Coarnă, președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România. Urmează dl. Constantin Bîrcă, fost director general APIA, dl Cristi Sefer, deputat în funcție, dl Sorin Vrăjitoru, de asemenea deputat în funcție, doamna Laura Munteanu, profesor, inspector școlar și dl doctor, Darie Gruiță. Îi cunoașteți, sunt serioși, bătăioși, devotați și loiali. Oameni cu cariere puternice în spate, oameni pe care vă puteți baza, care și-au câștigat respectul prin muncă, au făcut performanțe în mediul privat, au apărat interesele a zeci de mii de români, cum este cazul domnului Coarnă. Ei formează echipa PSD pentru Parlamentul României. Sunt cei care vor aduce fonduri europene și bunăstare în județul Călărași. Nu am nicio îndoială că se vor lupta în Parlament pentru ca în județul nostru să ajungă și ultimul leu” a spus Iliuță care a continuat susținând că în calitate de președinte al CJ Călărași va miza pe sprijinul viitorilor parlamentari PSD pentru finalizarea proiectelor demarate precum și pentru atragerea altora, absolut necesare pentru modernizarea reală a județului. “Drumul dezvoltării pe care am pornit deja prin proiectele pe care le-am implementat ca președinte al Consiliului Județean Călărași va fi mai ușor de urmat dacă vom avea susținerea acestei echipe în Parlament. Pentru noi faptele vorbesc. Călărășenii știu și văd asta în fiecare zi. Avem peste 100 de milioane de euro atrași din diverse surse: fonduri de finanțare europene, fonduri naționale și locale.

Am reușit în ultimii 4 ani, în mandatul de președinte al CJ Călărași să asfaltăm peste 300 de km de drumuri, pentru Spitalul Săpunari am încheiat un contract de finanțare pentru modernizare din fonduri de dezvoltare. Alte obiective vizează Aripa nouă a Spitalului Județean de Urgență, de 100 de milioane de lei, Promenada, 6 milioane de euro, fonduri europene, Portul de ambarcațiuni, de 18 milioane de euro și lista e mult mai lungă. Avem peste 30 de proiecte în diverse forme de implementare la nivelul județului Călărași.

Cu toate acestea, avem nevoie de echipa de parlamentari care să susțină Călărașiul, să susțină alte proiecte ale Consiliului Județean și ale UAT-urilor din județ pentru a putea moderniza județul Călărași. a mai adăugat liderul social-democraților călărășeni, Vasile Iliuță.

Ținta propusă de PSD Călărași este câștigarea alegerilor cu un procent de 65% care ar însemna un mandat de senator și 3, de deputați.

Candidații propuși de PSD Călărași pentru Parlament

Senat

1. Nicușor Cionoiu

2. Liviu Mușat

3. Corina Diaconu

psdsenat

Camera Deputaților

1. Dumitru Coarnă

2. Constantin Bîrcă

3. Cristian Sefer

4. Sorin Vrăjitoru

5. Laura Munteanu

6. Darie Gruiță

psdcameradeputatilor

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.