V. Iliuță: Printre proiecte administrative și/sau politice este esențial să rămânem oameni și lângă oameni

V. Iliuță: Printre proiecte administrative și/sau politice este esențial să rămânem oameni și lângă oameni

Liderul CJ Călărași și al PSD Călărași, Vasile Iliuță “și-a luat rămas bun” de la anul care tocmai se încheie, postând un mesaj pe pagina personală de Facebook în care “vorbește” despre realizările din plan personal, politic și administrativ bifate în 2022.

“Trăim în fiecare an o provocare. Aceea de a fi mai buni, mai performanți, mai determinați decât anul anterior.

Printre proiecte administrative și/sau politice este esențial să rămânem oameni și lângă oameni.

2022 mi-a adus multe bucurii. Au intrat în familia Iliuță, Iulia, apoi nepoțica noastră. O binecuvântare cu ochi mici.

Am intrat eu, oficial, în familia PSD Călărași. O echipă cu care construiesc dezvoltarea județului și care știe și simte nevoile fiecărui colț de Călărași. Continuăm și în 2023!”, se arată în mesajul postat de Iliuță.

felicitareVasileIliuta

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.