V. Iliuţă: Prefectura a fost cea care a ţinut loc de reprezentant al unui partid şi nu de mediator şi de reprezentant al legii

V. Iliuţă: Prefectura a fost cea care a ţinut loc de reprezentant al unui partid şi nu de mediator şi de reprezentant al legii

După ceremonia de învestire în funcţia de subprefect a lui Virgil Diaconu şi Eugen Ilie, social-democraţii au făcut la sediul partidului scurte declaraţii. Preşedintele Vasile Iliuţă a salutat numirea în funcţie a colegilor săi subliniind că până în momentul de faţă Prefectura a fost mai degrabă reprezentanta unui partid (n.r. PNL) şi nu neapărat a legii.

„La Călăraşi, cu mare mândrie am participat la instalarea celor doi subprefecţi Virgil Diaconu şi Eugen Ilie, cei care reprezintă Partidul Social Democrat. Urmare a deciziei BPJ ei au fost nominalizaţi şi validaţi de către reprezentantul Ministerului de Interne. Ar fi multe de spus. Prefectura a fost cea care a ţinut loc de reprezentant al unui partid şi nu de mediator şi de reprezentant al legii.”., a declarat Iliuţă.

eugenilie

E. Ilie: Consider că această învestire a mea şi a colegului Virgil Diaconu este de bun augur

Noul subprefect, Eugen Ilie, a precizat că noua funcţie înseamnă multă responsabilitate şi implicare adăugând că împreună cu colegul său Virgil Diaconu pot aduce un plus în conducerea Instituţiei Prefectului Judeţul Călăraşi. „E o funcţie cu multe responsabilităţi şi care implică multă determinare. Ne propunem să ne aducem şi noi conttribuţia în interesul cetăţeanului şi cumva să îmbunătăţim şi relaţia cu Prefectura. O să vă ţin la curent cu ce se va întâmpla acolo. Consider că această învestire a mea şi a colegului Virgil Diaconu este de bun augur. Cu siguranţă ne vom aduce contribuţia în interesul cetăţeanului pentru că acesta este şi trendul în echipa noastră. Să ajutăm ca lucrurile să se mişte în direcţia bună.”, a spus Eugen Ilie.

virgildiaconu

V. Diaconu: Avem obligaţia morală să fim uniţi şi să putem să ajutăm UAT-urile şi Consiliul Judeţean

Fost secretar executiv PSD, Virgil Diaconu şi-a manifestat deschiderea faţă de prefectul PNL, Valentin Barbu susţinând că pot realiza o echipă care să lucreze în beneficiul exclusiv al tuturor cetăţenilor judeţului Călăraşi. „Ca un făcut azi e 13. 13 este ziua care-mi aduce pentru prima oară noroc de când fac politică. E o zi mare pentru mine. Sunt mândru că partidul s-a orientat către mine. În schimb, simit o mare povară şi obligaţie. Mă ştiţi ca un om vesel, de echipă. Va trebui să facem ceva şi pentru oraşul şi judeţul nostru. Vin în Prefectură cu mâna întinsă către prefectul Barbu. Nu am vreun război personal cu dumnealui şi vreau să înţeleagă că dacă nu vom face echipă, nu vom face decât rău judeţului Călăraşi. Noi suntem într-o luptă acerbă cu celelalte judeţe ca să accesăm banii din PNRR. Dacă nu vom putea face echipă împreună, vor lua alţii aceşti bani...Avem obligaţia morală să fim uniţi şi să putem să ajutăm UAT-urile şi Consiliul Judeţean ca să smulgem cât mai mulţi bani europeni.

Noi stăm bine ca proiect în judeţ. Nu mai avem nevoie de frâne puse şi de Instituţia Prefectului. De aceea prin intermediul dvs. îl rog pe dl Barbu să primească prietenia noastră şi să aibă încredere. E o căsătorie din interes. Nu-mi place mireasa dar îmi plac banii lui socru-miu (n.r banii de la UE)

Îi întind o mână prietenească. Vreau să-l ajut. Sper să înţeleagă mesajul meu. Are toată susţinerea mea şi împreună cu colegul meu, Eugen Ilie, nu vom face decât să-l ajutăm şi să ne ajutăm ca să ăutem duce oraşul şi judeţul ăsta mai departe.”, a conchis Virgil Diaconu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.