V. Iliuţă: PNL-ul va rămâne o amintire!

V. Iliuţă: PNL-ul va rămâne o amintire!

Nu, nu mai e niciun secret, liberalii au încercat până în ultima clipă să-i convingă pe primarii PSD sau pe cei care l-au urmat pe Vasile Iliuţă să candideze pe 27 septembrie sub sigla PNL. Au pus la bătaie tot arsenalul (promisiuni, finanţări proiecte, etc) dar din păcate, pentru ei, demersul n-a dat roade. „Am avut emoţii până în ultima clipă” a recunoscut Vasile Iliuţă, candidatul susţinut de PSD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Călăraşi care a continuat „Am stat în aşteptare. Până la urmă diversiunile aruncate în piaţă de vechea echipă politică, Drăgulin – Filipescu, potrivit cărora ei au toţi primarii judeţului de partea lor şi că vor câştiga astfel alegerile, nu s-au concretizat. Totul a fost o farsă. Ei nu au decât un singur scop şi anume dezinformarea dar şi destabilizarea Partidului Social Democrat. Din data de 17 august, m-am înscris în PSD şi candidez pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi.”

Iliuţă e convins că pe 27 septembrie, PSD va câştiga localele, incluzând aici şi Primăria municipiului reşedinţă de judeţ. „Dacă în 2016, PSD Călăraşi a intrat în competiţie cu 14 primari şi cu un preşedinte de partid cu probleme de sănătate şi a obţinut 12 mandate de consilier judeţean, astăzi, cu 25 de primari în echipă, câştigăm şi Primăria municipiului Călăraşi. PNL-ul va rămâne o amintire. O amintire tristă din cauza nerealizărilor, a promisiunilor asumate şi neonorate şi a minciunilor spuse în 2016 dar şi în 2012. Au susţinut tot timpul că vor face şi aşa a rămas. Dar vin acum Marius Dulce şi Vasile Iliuţă care vor face ceea ce n-au făcut ei de 16 ani de când guvernează municipiul Călăraşi şi judeţul Călăraşi.” a continuat Vasile Iliuţă.

Candidatul social – democraţilor pentru prima poziţie în cadrul conducerii CJ Călăraşi susţine că în urma întâlnirilor avute cu cetăţenii judeţului în diferite localităţi, conduse chiar şi de primari PNL, starea de spirit e una pozitivă favorabilă echipei de candidaţi propusă de PSD. „Trebuie să spun că starea de spirit a oamenilor e din ce în ce mai bună. Observă puterea echipei PSD, a echipei Iliuţă – parlamentari – oameni, lideri locali care au optat pentru PSD, care le inspiră încredere, dorinţa de schimbare, emulaţie. E o încântare să vezi că PSD capătă noi dimensiuni iar la Călăraşi, atmosfera e propice clasării pe primul loc la locale.” a mai spus Iliuţă care a conchis „Consider că acum e momentul să ducem PSD la guvernare iar noi să fim echipa care după câştigarea mandatelor să fie capabilă să ducă la bun sfârşit promisiunile asumate în faţa cetăţenilor. Nu promisiuni mincinoase aşa cum procedează de fiecare dată PNL. Drăgulin&Filipescu promit dar nu fac nimic!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.