V. Iliuţă: PNL şi Filipescu folosesc instituţiile statului împotriva mea şi a candidaţilor PSD

V. Iliuţă: PNL şi Filipescu folosesc instituţiile statului împotriva mea şi a candidaţilor PSD

DSP Călăraşi a confirmat miercuri prin intermediul unui comunicat de presă, destul de scurt, că pe numele lui Vasile Iliuţă nu s-a emis nicio dispoziţie de izolare sau carantină şi că ancheta epidemiologică, demarată în urma unor declaraţii mincinoase livrate de 2 martori din Plătăreşti care ar trebui şi ei să dea explicaţii organelor abilitate,  a stabilit că nu există contact direct între acesta şi o persoană infectată cu covid. Candidatul PSD pentru preşedinţia CJ Călăraşi a făcut joi în cadrul unei conferinţe de presă câteva „precizări” în legătură cu aceste evenimente declanşate odată cu telefonul primit luni dimineaţă din partea directorului DSP, Cezar Rădulescu. „Eram în sediul de partid. La 09.30, am primit un telefon în care mi s-a spus că a fost în desfăşurarew o anchetă şi trebuie să fiu izolat. I-am spus că o să încerc să mă apăr şi că nu este corect ca acum, fiind candidat PSD, Filipescu şi PNL să încerce să folosească DSP-ul împotriva mea, izolându-mă chiar în mijlocul campaniei electorale. Din momentul acela, am făcut demersurile legale. Am sunat un avocat care mi-a spus clar: Domnule Iliuţă, vă rog, şi acest telefon poate să însemne decizia dvs. de izolare. Vă răg să vă izolaţi şi să facem demersurile legale. M-am izlat la domiciliu şi am făcut tot ce era normal să fac. Am mers şi în instanţă. Ieri a fost procesul pe această temă unde mi-am retras plângerea în urma comunicatului dat de DSP.” a spus Iliuţă care a mai adăugat că totul a pornit de la declaraţiile date de 2 persoane manevrate de primarul localităţii Plătăreşti, acolo unde s-ar fi produs, potrivit DSP, contactul cu persoană bolnavă de Covid. „Comunicatul de presă nu confirmă cele spuse de cei doi martori care au spus că am fost în prezenţa unui persoane infectate cu covid, la Plătăreşti. Acolo, primarul din Plătăreşti a luat 2 declaraţii care nu mi se par fireşti, să le amesteci chiarÎn mijlocul campaniei, el fiind membru PNL. Spera astfel ca împreună cu Filipescu să nu mai pot participa la această campanie electorală. Ancheta s-a finalizat în favoarea mea. Nu au existat probe care să mă ţină izolat. Nu s-a adeverit nimic. Lucrurile s-au lămurit iar cetăţenii să înţeleagă că PNL şi Filipescu folosesc instituţiile statului împotriva mea şi a candidaţilor PSD. E un semnal de alarmă. Oamenii ăştia ar trebui să înţeleagă că nu pot face aceste lucruri chiar în toiul campaniei. Să înceteze, mă simt ameninţat. Sunt o ţintă a celor din PNL. Aici ar trebui să înceteze toate mizeriile pe care le face PNL împotriva PSD.” a conchis Vasile iliuţă.

Mijloacele de luptă ale liberalilor amintesc de perioada neagră a stalinismului din anii ’50 când adversarii comuniştilor aduşi cu tancurile de la Moscova erau eliminaţi fabricându-li-se înscenări ori dosare pe acuzaţii imaginare. Oricum în fruntea PNL Călăraşi sunt cel puţin doi foşti comunişti cu studii la Ştefan Gheorghiu şi se pare că lecţiile învăţate atunci le prind bine acum.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.