V. Iliuță: PNL e, azi, într-o reformare și cred că va rămâne în reformare și după alegerile parlamentare

V. Iliuță: PNL e, azi, într-o reformare și cred că va rămâne în reformare și după alegerile parlamentare

“PNL e, azi, într-o reformare și cred că va rămâne în reformare și după alegerile parlamentare. Liberalii nu-și găsesc liderii care să-i conducă, să-i organizeze. Ei sunt conduși de un ministru secretar de stat, dl. Emil Dumitru, numit interimar de către București care nu are experiența politică necesară încât să-i poată încolona în spatele său pe primarii care sunt destul de rebeli, să zic așa. Dacă am da timpul înapoi, marea lor majoritate sunt în funcții din 2004, tot timpul fiind la conducerea CJ. Imaginați-vă ce se întâmplă acum nemaiavând CJ cu primarii PNL care au avut întotdeauna puterea de partea lor! Ce înseamnă să nu aibă puterea acei primari la care făcea referire Ciprian Pandea, în sensul să fim echilibrați, dar numai într-un singur sens, către PNL. (...) La Călărași s-a făcut decât o singură politică, politica PNL fără să se țină cont de interesele cetățeanului ci doar de cele de grup, ale celor din PNL” este “radiografia” făcută de președintele Vasile Iliuță, în contextul alegerii vicepreședinților CJ, prilej în care liberalii (culmea!, nici unul cu pedigree) au preferat să se abțină de la desemnarea unui candidat propriu, susținând în schimb pe reprezentantul propus de partenerul de alianță, USR.

Marele învins de la locale, PNL se află pe o pantă descendentă, liberalii, membri și simpatizanți, plătind acum scump tribut unei strategii demente de campanie, girată de senatorul Filipescu, care a culminat cu întocmirea unei liste de candidați mediocri pentru Consiliul Județean (inclusiv candidatul pentru șefia CJ) care a pus partidul într-o poziție extrem de proastă. Ce-au semănat, aia culeg!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.