V. Iliuţă: Nu sunt omul care uită de unde pleacă și nu sunt omul care uită ce promite!

V. Iliuţă: Nu sunt omul care uită de unde pleacă și nu sunt omul care uită ce promite!

În ultima zi de campanie, candidatul PSD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, a transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook, mulţumindu-le tuturor călărăşenilor pentru încrederea manifestată în periplul său electoral.

“Prieteni,

Astăzi încheiem cea mai aprigă campanie electorală de până acum. Ați fost martorii evenimentelor frumoase, dar și urâte din această perioadă. Toate acestea mi-au dat forța interioară de a merge mai departe. #pentruoameni

Nu am venit în fața călărășenilor cu eșecuri de 12 ani în administrație. Am venit cu un mandat de doar 4 ani în care s-au realizat multe.

Sloganul echipei mele de campanie Administrație pentru oameni reflectă în totalitate ceea ce suntem- politicieni aleși de cetățeni, în slujba cetățenilor.

Nu sunt omul care uită de unde pleacă și nu sunt omul care uită ce promite!

Județul Călărași MERITĂ un președinte curajos care să se lupte pentru un trai mai bun al oamenilor.

Principalul meu contracandidat nu are nici măcar curaj să se conducă singur. A demonstrat-o pe parcursul acestei  campanii electorale prin mesaje denigratoare dirijate de alții la adresa mea, neavând niciun proiect concret pentru județ.

Aici este diferența!

Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați arătat-o în fiecare localitate și vă invit să-mi fiți alături duminică, 27 septembrie!” a scris Iliuţă pe Facebook.

Comandat: Partidul Social Democrat - Filiala judeţeană Călăraşi

Executat: SC Total Media SRL

CUI: 21200019

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.