V. Iliuţă: Nici pentru noi nu-i o aşa mare încântare dar trebuie să depăşim această situaţie

V. Iliuţă: Nici pentru noi nu-i o aşa mare încântare dar trebuie să depăşim această situaţie

Preşedintele Vasile Iliuţă a declarat joi că nici în PSD Călăraşi, nu există o aşa mare "încântare" în legătură cu o viitoare guvernare alături de PNL, partid pe care n-a ezitat să-l eticheteze ca fiind unul dintre cei mai „nepricepuţi” parteneri de guvernare pe care i-a avut de-a lungul timpului PSD. Iliuţă a mai adăugat că în astfel de momente dificile ar trebui să primeze interesul general al cetăţenului şi nu orgoliile ori interesele de partid. Reacţia sa survine după ce vinerea trecută, deputatul PNL, Emil Dumitru şi prefectul liberal Valentin Barbu au declarat, public, că susţin o alianţă de guvernare cu USR şi UDMR decât cu PSD.

„Cred că nici pentru noi nu-i o aşa mare încântare să ne asociem cu PNL care până acum a fost unul dintre cei mai nepricepuţi parteneri politici pe care i-a avut PSD. E clar că ne despart multe lucruri privind comunicarea şi guvernarea. Dar, am mai spus-o, niciodată să nu spui niciodată. Trebuie să depăşim această situaţie. Suntem oameni politici, am venit cu mandatul cetăţeanului pe care nu putem să-l înşelăm că nu mă duc să stau de vorbă cu PNL. Spunem STOP, plecăm de la zero şi începem negocierile pentru buna funcţionare a instituţiilor statului şi desigur a programului de guvernare rezultat în urma acestor negocieri.”, a menţionat liderul social-democraţilor călărăşeni, Vasile Iliuţă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.