V. Iliuţă: Mă voi implica direct ca angajații DGASPC Călărași să își primească drepturile salariale

V. Iliuţă: Mă voi implica direct ca angajații  DGASPC Călărași să își primească drepturile salariale

Vasile Iliuţă a dat asigurări că cei 800 de angajaţi ai DGASPC Călăraşi îşi vor primi drepturile salariale aferente lunii august, susţinând miercuri prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook că “rectificarea bugetară se votează în cadrul unei ședințe de consiliu intrunită LEGAL.”

“Cunosc situația gravă a celor 800 de angajați de la DGASPC care nu își pot primi salariile. Vreau să vă spun că rectificarea bugetară se votează în cadrul unei ședințe de consiliu intrunită LEGAL. Mă voi implica direct ca grupul de consilieri PSD să fie prezenți la ședința ordinară, ședință prin care se va stabili noul președinte CJ care va asigura stabilitatea atât la nivelul Consiliului Județean Călărași, cât și la instituțiile subordonate. Dacă nu se fac demersurile LEGALE oamenii vor fi nevoiți să returneze banii.

Așadar, mă voi implica direct ca angajații  DGASPC Călărași să își primească drepturile salariale cu respectarea Legii 215, respectiv numirea unui nou președinte cu drepturi depline.

Suntem în campanie electorală, însă aceasta se face în afara Consilului Județean Călărași. Indiferent cine este la conducerea acestei instituții, acea persoană trebuie să respecte LEGEA, subordonații, nu directivele date de partid.” a scris pe Facebook Vasile Iliuţă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.