V. Iliuţă: L-am asigurat pe Marian Pavel de toată susținerea mea pentru candidatura din 2024

V. Iliuţă: L-am asigurat pe Marian Pavel de toată susținerea mea pentru candidatura din 2024

PSD Călăraşi pare că şi-a găsit candidatul pentru Primăria oraşului Budeşti, la localele din 2024. Acesta va fi Marian Pavel, actualul preşedinte al organizaţiei locale PSD Budeşti. Anunţul a fost făcut de liderul social – democraţilor, Vasile Iliuţă, pe o reţea de socializare.

„Am răspuns cu deosebită plăcere invitaţiei preşedintelui PSD Budești, Pavel Marian. A fost o întâlnire de lucru unde am discutat cu colegii din PSD Budești și l-am asigurat pe preşedintele Marian Pavel de întreaga mea disponibilitate, ca lider al PSD Călărași, de a sprijini și de a căuta împreună soluţii pentru proiectele viitoare contribuind astfel la dezvoltarea judeţului şi, implicit, la prosperitatea cetăţenilor orașului Budești. L-am asigurat pe Marian Pavel de toată susținerea mea pentru candidatura din 2024.”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de Vasile Iliuţă.

La alegerile locale din septembrie 2020, PSD a mers pe mâna lui Sinel Nae, clasându-se pe 2 (869 voturi / 27,93%). În competiţia câştigată de Mihai Ilie (PPU-sl | 1.0007 voturi / 32,36%) s-au înscris 5 candidaţi.

"Îmi doresc să candidez pentru funcția de Primar al orașului Budești la alegerile locale din 2024. Cetățenii orașului Budești au nevoie de respect, responsabilitate, transparență și seriozitate. Împreună cu echipa PSD vom reuși toate aceste obiective pentru urbea noastră!"

Marian Pavel, preşedinte PSD Budeşti

 

Budeşti | Rezultate alegeri primar, septembrie 2020

Mihai Ilie (PPU-sl) – 32,36% (1.007 voturi)

Sinel Nae (PSD) – 27,93% (869 voturi)

Valentin Răducu (PRO România) – 20,95% (652 voturi)

Alexandru State (Alianţa PNL – USR Budeşti) – 16,87% (525 voturi)

Doina Gheorghe (PMP) – 1,86% (58 voturi)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.