V. Iliuţă: Intrăm la guvernare cu câteva obiective foarte clare

V. Iliuţă: Intrăm la guvernare cu câteva obiective foarte clare

PSD se pregăteşte să preia conducerea Guvernului, după realizarea rotativei până la finele acestei luni. Preşedintele PSD Călăraşi, Vasile Iliuţă e explicat joi că viitorul Guvern, condus de liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, are două obiective majore care vizează până la urmă bunăstarea românilor.

„Intrăm la guvernare cu câteva biective foarte clare: reducerea inflaţiei şi asigurarea cetăţenilor că în iarna ce urmează vor fi protejaţi de ordonanţe care să stabilizeze preţul la gaze şi energie electrică. Situaţia care s-a întâmplat în iarna 2022-2023 a fost destul de dezastruoasă pentru toţi românii. Împreună cu specialiştii din cadrul partidului, domnul preşedinte Marcel Ciolacu va face tot ce îi stă în putinţă să reuşească să plafoneze preţurile care să devină suportabile pentru populaţie.”, a susţinut Iliuţă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.