V. Iliuţă: Într-una din viitoarele şedinţe de Guvern urmează ca dl director Găman să fie numit secretar de stat

V. Iliuţă: Într-una din viitoarele şedinţe de Guvern urmează ca dl director Găman să fie numit secretar de stat

Liderul PSD Călăraşi, Vasile Iliuţă a susţinut joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul partidului, că în viitorul apropiat urmează să fie oficializată numirea în funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a colegului său, Ion Găman, în prezent consilier judeţean. Ar fi cea de-a doua funcţie guvernamentală ce revine organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, după cea deţinută de Sorin Vrăjitoru care din iananuarie anul acesta deţine funcţia de secretar de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al vicepremierului Sorin Grindean

„Am stat de vorbă cu dl ministru Chesnoiu. Pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de săptămâna trecută s-a aflat şi proiectul privind înfiinţarea celui de-al 6-lea post de secretar de stat care revine Călăraşiului. Într-una din viitoarele şedinţe de Guvern urmează ca dl director Găman să fie numit secretar de stat.”, a menţionat Iliuţă.

În acest moment, MADR numără 5 secretari de stat. E vorba de Sorin Moise, Dragoş Costin Telehuz, Aurel Simion, Iulian Bucur şi Antal Szabolcs Barabasi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.