V. Iliuţă: Emil Muşat va fi secretarul general al Prefecturii

V. Iliuţă: Emil Muşat va fi secretarul general al Prefecturii

Preşedintele PSD Călăraşi, Vasile Iliuţă a anunţat joi că Emil Muşat este propunerea coaliţiei PNL – PSD pentru ocuparea funcţiei de secretar general al Prefecturii Călăraşi, vacantă de la finele anului trecut.

“Am rezolvat şi problema Prefecturii. În urma cerinţelor solicitate de Guvern prin Ministerul de Interne, candidatul propus trebuie să fie absolvent al Institutului Naţional de Administraţie (INA). Singurul care îndeplinea această condiţie este Emil Muşat, fostul secretar general al Consiliului Judeţean. Am cedat această funcţie PNL care a fost de acord cu propunerea, oferindu-ne la schimb o funcţie de director adjunct în cadrul Direcţiei Judeţene de Finanţe. Va fi Georgică Ştefan, cel care ocupă în prezent această funcţie, domnia sa urmând să devină membru PSD.”, a declarat Vasile Iliuţă.

În perioada 2009-2012, Emil Muşat a ocupat succesiv funcţiile de subprefect şi de prefect, fiind susţinut la acea vreme de fostul Partid Democrat Liberal (PDL). După 2016 şi până în 2020 a îndeplinit prerogativele funcţiei de secretar general al Consiliului Judeţean Călăraşi.

Secretarul general al instituţiei prefectului este înalt funcţionar public, absolvent de studii superioare juridice, administrative, economice şi tehnice şi se subordonează nemijlocit prefectului.

Economistul Georgică Ștefan, șef Administrație Adjunct Colectare a ocupat funcţia de subprefect al judeţului în perioada februarie – septembrie 2021, fiind susţinut de USR Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.