V. Iliuţă: Echipa pe care am construit-o la Călăraşi va fi echipa câştigătoare şi în 2024

V. Iliuţă: Echipa pe care am construit-o la Călăraşi va fi echipa câştigătoare şi în 2024

Echipa PSD Călăraşi va fi echipa câştigătoare şi în 2024, susţine preşedintele social – democraţilor Vasile Iliuţă într-un interviu video postat pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Călăraşi, instituţie pe care o conduce din 2016. „Văd Partidul Social Democrat şi peste 2, 3 ani în topul încrederii cetăţenilor. Ştiu că PSD, poate şi din cauza propriilor erori de guvernare, are şi o bilă neagră din partea unor cetăţeni. Dar pot să vă spun că echipa pe care am construit-o la Călăraşi sub cupola PSD va fi echipa câştigătoare şi în 2024. Avem tot ce ne trenuie să ne atingem acest obiectiv. Avem oameni valoroşi care au venit lângă noi, avem specialişti buni care administrează subordonatele Consiliului Judeţean. La fel cei care vor conduce deconcentratele dorim să-i atragem şi pe ei în rândurile PSD Călăraşi.”, a declarat preşedintele Iliuţă.

În 2020, PSD Călăraşi a câştigat atât alegerile locale cât şi cele parlamentare, organizaţia condusă de Iliuţă clasându-se pe locul 5 în clasamentul filialelor partidului la nivel naţional.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.