V. Iliuță: E regretabil ce s-a întâmplat!

 V. Iliuță: E regretabil ce s-a întâmplat!

Șeful PSD Călărași, Vasile Iliuță și-a exprimat regretul cu privire gestul liberalilor de a nu-l fi invitat în calitate de președinte al CJ Călărași, la întâlnirea cu premierul Nicolae Ciucă, prezent miercuri în județul nostru, într-o vizită de lucru.

“Salutăm prezența domnului prim-ministru Nicolae Ciucă în județul Călărași. Îmi pare rău că n-am primit nicio invitație din partea PNL Călărași să fiu și eu prezent. E regretabil ce s-a întâmplat. Eu întotdeauna am invitat prefectul la orice întâlnire cu vreun ministru sau secretar de stat, invitat în teritoriu de către organizația județeană. Lucrurile nu se întâmplă la fel și la colegii din coaliție, să trateze cu același respect demnitatea publică pe care cetățenii mi-au dat-o prin votul din 27 septembrie 2020.”, a susținut, joi, în cadrul unei conferințe de presă, Iliuță.

Premierul Nicolae Ciucă s-a aflat miercuri într-o vizită de lucru în județul Călărași, poposind mai întâi la pasajul de la Drajna, apoi în comuna Alexandru Odobescu unde a vizitat ferma controlată de primarul liberal al localității, Nicolae Eremia, Enigmar Agro SRL, beneficiară de fonduri europene prin AFIR, condusă tot de un liberal, George Chiriță.

Seara, premierul a vizitat și societatea Gimart și după ce a rămas impresionat de cele văzute s-a întâlnit și cu activul de partid, dialogul derulându-se într-un restaurant din Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.