V. Iliuţă: Domnul ministru Rafila ne-a informat că există la ora actuală o linie de finanţare pentru echipamente complete pentru toate spitalele

V. Iliuţă: Domnul ministru Rafila ne-a informat că există la ora actuală o linie de finanţare pentru echipamente complete pentru toate spitalele

Spitalele publice din România vor putea fi modernizate prin înlocuirea echipamentelor existente. Anunţul a fost făcut de preşedintele Vasile Iliuţă după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD la care a fost prezent şi ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila. CJ Călăraşi intenţionează să depună cereri în acest sens pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă, TBC dar şi Spitalul de Psihiatrie Săpunari care va beneficia de o construcţie nouă, lucrările urmând a fi finanţate de Bamca Europeană de Investiţii.

„Domnul ministru Rafila ne-a informat că există la ora actuală o linie de finanţare pentru echipamente complete pentru toate spitalele unde dorim să modernizăm anumite zone. Urmează să depunem şi noi, Călăraşiul, solicitări pentru schimbarea CT-ului, a aparaturii medicale pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă, TBC şi dotarea pentru Spitalul Săpunari. Aici a fost şi o surpriză plăcută. Spitalul Săpunari, construcţie nouă, introdus în linia de finanţare a Băncii Europene de Investiţii. Urmează procedurile legale, noi avem şi SF-ul.”, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PSD Călăraşi, Vasile Iliuţă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.