V. Iliuță, despre liberalii călărășeni: Au fugit cu scaunele, nu-i mai găsim, s-au pitit

V. Iliuță, despre liberalii călărășeni: Au fugit cu scaunele, nu-i mai găsim, s-au pitit

Deși la nivel central liderii PSD și PNL analizează fiecare în parte posibilitatea realizării unei coaliții în perspectiva alegerilor locale, parlamentare și prezidențiale programate anul viitor, președintele social-democraților călărășeni, Vasile Iliuță nu dă nicio șansă unei astfel de alianțe în plan local.

În opinia sa, liberalii obstrucționează la greu ”colaborarea” cu social-democrații invocându-i în acest sens pe prefectul Valentin Barbu și pe președintele PNL Călărași, Alin Drăgulin, ambii atacând și criticând primarii PSD.

”Domnul președinte Marcel Ciolacu vrea să facem alianțe locale, acolo unde cele două partide găsesc înțelegere. Pentru toate tipurile de alegeri mai puțin cele europarlamentare ăentru că partidele fac parte din familii politice diferite la nivel european.

Dacă luăm Călărașiul, nu văd nicio asociere atâta vreme cât nu există nicio colaborare. Coaliția funcționează la nivel național, nu și local. N-aș spune rău de colegii de la PNL. Spun că au fugit cu scaunele, nu-i mai găsim, s-au pitit. Prefectul atacă toți primarii PSD. E o coaliție formală, doar pe hârtie. Mai avem un exemplu și la municipiu. Alin Drăgulin iese cu tot ce înseamnă critici la adresa primarului în funcție și noi funcționăm într-o coaliție. Coaliție o fi în capul lor că vor doar funcții pentru ei ca să-și ia niște scaune și salarii bune? Cred că asta-i coaliția la Călărași.”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, Vasile Iliuță.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.