V. Iliuţă, despre alegerile interne: Aştept să se înscrie oricine

V. Iliuţă, despre alegerile interne: Aştept să se înscrie oricine

Liderul PSD Călăraşi, Vasile Iliuţă a declarat astăzi că în toamna acestui an vor avea loc alegeri interne, la nivelul filialelor judeţene, conform unui calendar stabilit de conducerea centrală a partidului.

„Cred că din septembrie va fi un grafic până în noiembrie ca toate organizaţiile la nivel naţional să demareze procedurile de înscriere a celor care doresc să ocupe funcţii politice în cadrul Partidului Social Democrat. Eu cred că va fi o lună în care să ne depunem dosarele de a adera la o funcţie în cadrul partidului. Cred că vor fi contracandidaţi şi la Călăraşi. De ce nu? Eu zic că-i democratic să avem libertatea de a depune dosarele pentru anumite funcţii. Că e vorba de cea de preşedinte, de vicepreşedinte...Mai sunt şi câteva funcţii de drept şi mă refer la parlamentari care sunt vicepreşedinţi de drept.”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Iliuţă care a mai adăugat că oricine din partid e binevenit într-o competiţie directă pentru şefia organizaţiei judeţene. „În ceea ce priveşte funcţia mea, aştept să se înscrie oricine. Va fi o competiţie.”, a conchis preşedintele interimar al PSD Călăraşi.

Şeful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți că în cel mult o lună de zile se vor declanșa alegerile interne „de jos în sus” în organizațiile în care social-democrații au câștigat alegerile locale, ulterior urmând să aibă loc alegeri și în restul județelor. PSD a câștigat alegerile locale în majoritatea localităților.

"O să pregătim un Consiliu Politic Naţional, într-o perioadă cât mai apropiată, maxim o lună de zile, pentru declanşarea alegerilor interne în PSD, de jos în sus, în toate unităţile administrativ-teritoriale şi toate localităţile din judeţele în care în acest moment autorităţile locale, Consiliile judeţene şi primăriile de municipii, au fost câştigate de PSD, urmând să avem un program şi pentru restul judeţelor", a spus Ciolacu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.