V. Iliuţă: Convocările zilnice la care se pretează actuala conducere a CJ sunt doat iluzii, nu fapte concrete pentru angajaţii care îşi aşteaptă salariile

V. Iliuţă: Convocările zilnice la care se pretează actuala conducere a CJ sunt doat iluzii, nu fapte concrete pentru angajaţii care îşi aşteaptă salariile

Convocată astăzi, pentru a doua oară, şedinţa extraordinară de îndată a Consiliului Judeţean, n-a mai avut loc din lipsă de cvorum. Fostul preşedinte, Vasile Iliuţă a susţinut prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook că toate aceste „convocări zilnice la care se pretează actuala conducere a Consiliului Județean Călărași sunt doat iluzii, nu fapte concrete pentru angajaţii care îşi aşteaptă salariile.”

“Indiferent de câte dezinformări livrează PNL-ul, prin vocea unui om care își demonstrează incompetența, ADEVĂRUL ESTE LA NOI! Accelerăm demersurile pentru convocarea sedintei ordinare in cadrul cadreia vom aproba rectificarea bugetară.

Convocările zilnice la care se pretează actuala conducere a Consiliului Județean Călărași sunt doat iluzii, nu fapte concrete pentru angajaţii care îşi aşteaptă salariile.

Sunt implicat direct şi vreau să vă asigur că singura posibilitate legală ca aceste drepturi salariale să ajungă la dumbeavostră este şedinţa ordinară convocată legal. Nu este o luptă politică, ci respectarea procedurilor legale.” a scris pe pagina personală de Facebook Vasile Iliuţă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.