V. Iliuță: Avem nevoie de lideri care să știe să gestioneze criza din 2021 și să ne aducă pe drumul spre adevărata normalitate!

V. Iliuță: Avem nevoie de lideri care să știe să gestioneze criza din 2021 și să ne aducă pe drumul spre adevărata normalitate!

PSD Călărași a demarat azi în forță campania electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Candidații social-democrați, susținuți de președintele Vasile Iliuță au dialogat cu cetățenii din municipiul reședință de județ. “Sunt alături de candidații PSD Călărași la alegerile parlamentare. Le vorbim oamenilor cât de importanți vor fi următorii 4 ani pentru România și Călărași. În situația actulă NU MAI PUTEM CONTINUA! Avem nevoie de lideri care să știe să gestioneze criza din 2021 și să ne aducă pe drumul spre ADEVĂRATA NORMALITATE!” a scris pe pagina personală de Facebook, Vasile Iliuță care a mai adăugat că în urma discuțiilor purtate cu micii producători din piața BIG a reieșit că Pițele trebuie să rămână deschise. “I-am ascultat astăzi pe micii producători din Piața BIG a municipiului Călărași. Mesajul pe care mi l-au transmis este clar: PIEȚELE SĂ RĂMÂNĂ DESCHISE! Călărășenii au dreptul la produse proaspete, gustoase, sigure și de calitate! Munca agricultorilor, munca fermierilor este motorul pentru creșterea economică de care avem atâta nevoie! Voi fi întotdeauna alături de ei! Eu pe 6 decembrie votez PSD!” a conchis preşedintele interimar al PSD Călărași, Vasile Iliuță, liderul Consiliului Județean Călărași.

La comanda Partidului Social Democrat Filiaqla Călărași

Executat de: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

iliuta27nov

iliuta37nov

iliuta47nov

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.