V. Iliuţă: Am rămas profund impresionat de ceea ce am văzut

V. Iliuţă: Am rămas profund impresionat de ceea ce am văzut

Organizaţia judeţeană PSD Călăraşi este extrem de implicată în sprijinirea familiilor nevoiaşe, oferindu-le în aceste zile pachete cu alimente pentru o masă normală de Paşte. Preşedintele Vasile Iliuţă, senatorul Nicuşor Cionoiu şi primarul municipiului Călăraşi, Marius Dulce coordonează această caravană a faptelor bune care a ajuns în mai toate localităţile judeţului.

„Noi, organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat, am făcut o bucurie în cadrul organizaţiilor noastre locale, ducând daruri pentru copii, pentru familiile necăjite. Am rămas profund impresionat de ceea ce am văzut. Am văzut o familie, o căsuţă cu un hol şi un pat unde o mămica îşi creşte cei 6 copii în condiţii insalubre.. Din momentul acela, eu, ca preşedinte al Consiliului Judeţean, voi monitoriza prin DGASPC ca această familie să intre în normalitate.

Colegii mei, dl primar Marius Dulce, dl senator Cionoiu, domnii primari PSD şi preşedinţii organizaţiilor noastre locale, au identificat familii cu nevoi speciale, în mare dificultate, şi am încercat să le oferim un stop de bucurie. La această acţiune au participat directori ai instituţiilor subordonate CJ Călăraşi cărora le mulţumesc lor dar şi primarilor care s-au implicat, consilierilor judeţeni şi locali, dlui senator Cionoiu care s-a implicat personal în sprijinirea unor familii din comuna Mânăstirea şi nu numai. Domnia sa va continua aceste acţiuni pe care le consideră prioritare în spritul sărbătorilor pascale. Pachetele au fost primite cu mare bucurie. Cu atâta emoţie copii aşteptau venirea Iepuraşului încât pe mine m-au impresionat.”, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Vasile Iliuţă care şi-a asumat şi un angajament. „Am constatat că şi noi, partea politică, n-am făcut tot ce era necesar să facem în localităţile unde primarii noştri guvernează şi împreună trebuie să ne asumăm angajamente ca să scoatem acele familii din situaţia neplăcută în care le-am găsit şi să le aducem la normalitate. E o promisiune pe care o fac împreună cu echipa primarilor PSD Călăraşi că vom lupta cu acele familii cu nevoi speciale să le aducem în normalitate, asigurându-le copiilor accesul la educaţie.”, a conchis Iliuţă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.