V. Iliuță: Am astăzi suportul majorităţii în Consiliul Judeţean şi toate promisiunile făcute în campania electorală vor deveni realitate

V. Iliuță: Am astăzi suportul majorităţii în Consiliul Judeţean şi toate promisiunile făcute în campania electorală vor deveni realitate

De vineri, Vasile Iliuță a intrat în posesia mandatului de președinte al Consiliului Județean Călărași. În cadrul ceremoniei de învestitură, Iliuță a subliniat că prioritatea sa va fi continuarea procesului de dezvoltare a județului Călărași. “Astăzi e un moment special pentru judeţul Călăraşi. Încetează acele Ordine care au fost emise cu privire la suspendarea mea. Astăzi intrăm în drepturi, putem să spunem că vom continua proiectele judeţului Călăraşi şi aş face o mențiune în legătură cu ce a însemnat mandatul 2016-2020. A însemnat 28 de proiecte care se află în diferite faze. Ele depăşesc, ca valoare, peste 100 de milioane de euro. Vom continua dezvoltarea judeţului Călăraşi cu mai multe proiecte decât am avut în mandatul 2016-2020.’’ a spus Iliuță care și-a exprimat satisfacția că în calitate de președinte se va putea baza pe o majoritate în cadrul CJ pentru promovarea cu succes a promisiunilor inițiate în timpul campaniei electorale “Am astăzi suportul majorităţii în Consiliul Judeţean şi toate promisiunile făcute în campania electorală vor deveni realitate. Salut competitorii care au pierdut, trebuie împreună să înţelegem că am depus un jurământ ca împreună să facem ce este mai bine pentru binele locuitorilor judeţului Călăraşi.

Iliuță speră ca PSD să câștige pe 6 decembrie și alegerile parlamentare. “Avem o responsabilitate, cred că luptele politice după 6 decembrie trebuie să înceteze. Avem fiecare câte o echipă de parlamentari propusă cetăţenilor care vor dori să o voteze pe 6 decembrie, avem speranţa că vom avea o majoritate în Parlamentul României iar PSD va reuşi să guverneze în mandatul 2020-2024. Pentru toate astea vă mulţumesc tuturor. Mulţumesc cetăţenilor judeţului Călăraşi că au avut încredere în echipa PSD şi în echipa Iliuţă. Vă mulţumesc şi la treabă!” a conchis noul președinte al Consiliului Județean Călărași.

Pe 27 septembrie, Vasile Iliuță a fost ‘creditat” pentru șefia CJ de 57.100 de călărășeni (44,58%), depășindu-l pe Valentin Barbu, candidatul susținut de Alianța PNL-USR Călărași care a strâns 51.127 de voturi (39,92%).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.