V. Iliuţă: Acum ne băgați în izolare doar doar nu ne vom mai putea vedea cu oamenii să le spunem cât de ticăloși sunteți

V. Iliuţă: Acum ne băgați în izolare doar doar nu ne vom mai putea vedea cu oamenii să le spunem cât de ticăloși sunteți

Disperarea a atins cote alarmante în PNL dacă liberalii au plănuit astăzi ieşirea din décor a lui Vasile Iliuţă, invocând cu complicitatea DSP-ului că adversarul lui Valentin Barbu  la preşedinţia Consiliului Judeţean, ar fi suspect de coronavirus. O mizerie inventată care aminteşte de  metodele de lucru ale staliniştilor din România anilo ’50.

Vasile Iliuţă a reacţionat astăzi pe pagina personală de Facebook susţinând apăsat că „Guvernul PNL folosește DSP-urile ca arme politice”

“Știu că pierd alegerile la Călărași și atunci apelează la tot felul de tertipuri murdare pentru a mă scoate din cursă! Nu vor reuși!

Ați cumpărat primari. Nu a fost de ajuns. Acum ne băgați în izolare doar doar nu ne vom mai putea vedea cu oamenii să le spunem cât de ticăloși sunteți. Nu veți reuși nici asta!

Ce urmează?! Să ne împușcați pe stadion?!

Este o mare ticăloșie și nedreptate să mă bage pe mine în izolare, doar pe mine, care nu am avut niciun contact direct cu acea persoană depistată cu COVID-19 din Plătărești.

Îl întreb direct pe Orban: de ce Rareș Bogdan, Robert Sighiartău și Marcel Boloș care apar în poze la Maramureș cu un membru PNL infectat nu au intrat și ei automat în izolare?!

De ce Victor Ponta care a intrat în contact direct cu candidata PRO România la Consiliul Județean Bacău depistată cu COVID-19 nu a intrat și el în izolare?!

Legea este doar pentru cei de la PSD, domnule Orban?

 Niciodată nu voi accepta dublul standard! O să îmi caut dreptatea în instanță și sunt convins că acești ticăloși vor plăti pentru această mizerie pe care mi-o fac!

Voi aveți banii statului și instituțiile pe care le folosiți ca buzdugane politice!

 Eu am de partea mea călărășenii!

Ne vedem pe 27 septembrie!” a scris pe Facebook Vasile Iliuţă, candidatul PSD pentru şefia Consiliului Judeţean Călăraşi.

Demersul făcut marţi de liderii PNL cu sprijinul politrucilor instalaţi în fruntea DSP are o miză enormă. Se încearcă astfel “carantinarea” nu doar a lui Vasile Iliuţă ci şi a consilierilor judeţeni PSD care l-ar fi însoţit pe acesta în periplurile sale electorale astfel încât şedinţa ordinară de vineri să nu mai aibă loc din lips[ cvorum. Pe ordinea de zi figurează şi alegerea unui nou preşedinte şi asta-i scoate din pepeni pe liberali care vor pierde controlul asupra Consiliului Judeţean, deţinut oricum ilegal, din cauza numărului foarte redus al aleşilor PNL.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.