TSD Călărași | Cr. Marin: În această săptămână desfăşurăm acţiunea “Donează viaţă!

TSD Călărași | Cr. Marin: În această săptămână desfăşurăm acţiunea “Donează viaţă!

Liderul executiv al tinerilor social-democrați, Cristian Marin, a anunțat joi că în această săptămână TSD Călărași desfășoară Campania “Donează viață”. Prin această acțiune, ne propunem ca peste 50 de persoane tinere să doneze sânge prin Centrul de Transfuzii Sanguine Călărași, a susținut într-o conferință de presă susținută la sediul PSD Călărași, Cristian Marin.

cristidoneazasange

“Deschidem săptămâna donării de sânge cu bucuria pe care am avut-o și data trecută! De mâine ne vor urma exemplul și alte organizații de tineret din județ, în campania "Donează viață". Vă așteptăm și pe dumneavoastră să vă alăturați inițiativei!”

Mesaj postat, luni 29 martie, pe pagina de FB TSD Municipiul Călărași

doneazasangeTSD

doneazasange3

doneazasange1

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.