Ștefan Vodă / I. Zardova: Vă garantez că de acum înainte se va conduce cu totul altfel această comună

Ștefan Vodă / I. Zardova: Vă garantez că de acum înainte se va conduce cu totul altfel această comună

Pe 27 septembrie s-a produs “minunea” la Ștefan Vodă. După 30 de ani de domnie, George Avram a pierdut alegerile în fața lui Ionel Zardova. Candidatul susținut de PSD a primit 668 de voturi (57,93%) în vreme ce rivalul său, susținut de PNL, doar 485 de voturi (42,06%).

Marți s-a pus capăt unei epoci care a lăsat urme adânci pe chipul schimonosit al comunei, odată cu desfășurarea ceremoniei de învestire în funcție atât a noului primar ales cât și a consilierilor locali, validați de instanță. Vă garantez că îngropăm toată securea războiului și că de acum înainte se va conduce cu totul altfel această comună față de cum a fost până acum a spus imediat după depunerea jurământului primarul Ionel Zardova care a avut și un mesaj pentru adversarul său de la locale Îi urăm pensie liniștită domnului Avram și îi dăm tot concursul să-l ajutăm cu tot ceea ce-și dorește. E bine venit în comuna Ștefan Vodă, oricând va dori dânsul. Vă mulțumesc pentru susținere iar contracandidaților le multumesc anticipat pentru colaborare în Consiliul Local”.

stefanvoda4

Prezent la ceremonia de învestitură, consilierul județean, Ion Samoilă, secretar executiv al PSD Călărași a declaratÎn calitate de reprezentant al Consiliului Judeţean, în numele domnului preşedinte, Vasile Iliuţă, vreau să felicit consilierii, Consiliul nou ales şi bineînţeles primarul care astăzi a depus jurământul. Vreau să-i mulţumesc domnului Avram pentru lunga activitate pe care a avut-o în comună. Vreau să înţelegeţi ca începând de astăzi, dacă este posibil, toţi să uitaţi de bătăliile politice. Să faceţi echipă, pentru că numai în echipă puteţi dezvolta localitatea. Din păcate, domnul primar Avram a avut multe mandate dar spun eu şi se vede şi cu ochiul liber, nu şi cu mari realizări în localitatea dumneavoastră. Sperăm ca noul Consiliu împreună cu domnul primar Zardova, începând de mâine să treceți la elaborarea strategiei pentru dezvoltarea localităţii, să faceţi proiecte. Aveţi un partener de nădejde în Consiliul Judeţean dar ştiţi că vă poate ajuta doar dacă dumneavoastră scrieţi şi depuneţi proiecte. Cu cofinanţări putem să vă ajutăm pentru că îmi pare rău să o spun, am fost şi mă deplasez des în toate localităţile judeţului dar, nu vreau să se supere nimeni, sunteţi puţin sub ceea ce este nivelul anului 2020. Dacă o să faceţi echipă şi vreţi să dezvoltaţi localitatea, o să fie posibil. Încă o dată aveţi un sprijin în Consiliul Judeţean, proiectele dumneavoastră vor fi şi proiectele noastre şi o să vă ajutăm să ajungeţi acolo unde este normal să ajungeţi cu toate localităţile din judeţul Călăraşi. Eu vă mulţumesc şi vă doresc succes în noul mandat!

stefanvoda2

În noul Consiliu Local, PSD deține 6 mandate (628 de voturi / 54,94%) iar PNL, 5 (447 voturi / 39,10%). Au depus jurământul următorii aleși locali validați de instanță: Bucşea Nicolae (PSD), Dobre Cosmin Nicolae (PSD), Filip Adrian (PSD), Năstase Constantin (PSD), Virgil Valentin (PSD), Radu Marian Adrian (PSD), Avram George (PNL), Dincă Florenţa Vasilica (PNL), Dumitrache Alina (PNL), Mihai Gheorghe (PNL), Velicu Alexandru (PNL).

stefanvoda3

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.