Ştefan Ion (PSD) este noul viceprimar al comunei Chirnogi

stefan chirnogi

De vineri, 16 februarie, comuna Chirnogi are un nou viceprimar. În cadrul şedinţei extraordinare, la care au fost prezenţi 11 din cei 15 consilieri locali, pe ordinea de zi au figurat două Hotărâri. Prima a vizat schimbarea din funcţia de viceprimar, prin revocare, a lui Adrian Dorin Chirică, membru PNL, ales în Executiv imediat după alegerile locale din vara anului 2016 iar cea de-a doua s-a referit la alegerea noului viceprimar, în persoana consilierului PSD, Ştefan Ion (foto) (10 voturi pentru – 1 împotrivă). Domnia sa revine astfel în funcţia pe care a deţinut-o în mandatul trecut într-un Executiv condus şi atunci ca şi acum de primarul liberal, Irinel Roman.

Altfel spus, PNL a pierdut controlul în Consiliul Local, deşi la localele din iunie 2016 n-a obţinut decât 4 mandate de consilier, beneficiind însă de o majoritate formată cu sprijinul consilierilor locali UNPR (2, la număr), Asociaţiei Partida Romilor (1), Partidului Verde (1).

Ştefan Ion şi Irinel Roman au fost adversari direcţi la localele din urmă cu un an şi 8 luni, liberalul câştigând competiţia pentru funcţia de primar.

Surse apropiate de PSD susţin că fostul viceprimar, Adrian Chirică, nu va rămâne „pe drumuri” urmând să ocupe funcţia de administrator public al comunei Chirnogi.

 

Structura politică a CL Chirnogi: 15 consilieri locali

PSD – 5 consilieri locali

PNL – 4 consilieri locali

UNPR – 2 consilieri locali

ALDE – 1 consilier local

Asociaţia Partida Romilor Pro Europa – 1 consilier local

Partidul Verde – 1 consilier local

Candidat independent – 1.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.