Spectacol de teatru caritabil “Marele Demnitar”, organizat de OFSD Călărași, DGASPC Călărași, cu sprijinul CJCC Călărași

Spectacol de teatru caritabil “Marele Demnitar”, organizat de OFSD Călărași, DGASPC Călărași, cu sprijinul CJCC Călărași

Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului Călărași, şi cu sprijinul CJCC Călărași organizează în sala de spectacole “Barbu Știrbei” un Spectacol caritabil – “Marele Demnitar”, în data de 24 februarie .

Evenimentul artistic are drept scop strângerea de fonduri necesare pentru dotarea Centrului de Recuperare de Zi pentru Copilul cu Dizabilități cu aparatura necesară pentru o recuperare mai eficientă a copiilor care beneficiază de serviciile centrului.

Participarea se va face sub forma unor donaţii benevole din partea spectatorilor, care sunt esenţiale pentru susţinerea cauzei.

Au fost invitați actorii talentați ai Teatrului Independent Arthesium din București pentru a oferi un spectacol de calitate publicului.

Având speranţa că ne veţi fi alături, vă mulţumim anticipat pentru prezenţă şi generozitate!

psdspectacolcaritabil

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.