Sorin Vrăjitoru, secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al vicepremierului

 Sorin Vrăjitoru, secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al vicepremierului

Prin Decizia nr. 17, publicată marți în MOf nr 9, Sorin Vrăjitoru a fost numit în funcția de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al vicepremierului Sorin Grindeanu.

Vicepreședinte PSD Călărași, Vrăjitoru a fost deputat în mandatul precedent, funcție pe care a ocupat-o începând cu 4 septembrie 2017 înlocuindu-l la acel moment pe Iulian Iacomi.

Tot marți, premierul Nicolae Ciucă a semnat decizii de numire în funcție a altor 11 secretari de stat și unei subsecretare de stat. Actele au fost publicate în Monitorul Oficial.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.