Sorin Vrăjitoru: S-a votat! Cultivarea pe o suprafaţă de 2 hectare a plantelor medicinale şi aromatice este scutită de plata impozitului pe venit

Sorin Vrăjitoru: S-a votat! Cultivarea pe o suprafaţă de 2 hectare a plantelor medicinale şi aromatice este scutită de plata impozitului pe venit

Camera Deputaţilor a adoptat, azi, cu 260 voturi ‘pentru’, un proiect potrivit căruia cultivarea pe o suprafaţă de 2 hectare a plantelor medicinale şi aromatice este scutită de plata impozitului pe venit.

Potrivit celor adoptate, plantele medicinale şi aromatice cultivate pe o suprafaţă de 2 hectare intră în categoria veniturilor neimpozabile. Prezenta lege intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2019. Camera Deputaţilor este for decizional.

Senatul, în calitate de primă camera sesizată, a adoptat proiectul de lege în data de 5 iulie 2018.

“S-a votat! Astăzi, Camera Deputatilor a adoptat legea, al cărei iniţiator sunt, care prevede scutirea de la plata impozitului pe venit a unor categorii de persoane fizice care înregistrează venituri din exploatarea unor suprafeţe de până la două hectare de teren, cultivate cu plante medicinale şi aromatice. Legea merge, acum, la promulgare. Este încă un proiect pe care, în calitate de deputat de Călăraşi în Parlamentul României, l-am dus la bun sfârşit.” a fost mesajul postat pe contul personal de facebook de deputatul PSD Călăraşi, Sorin Vrăjitoru, initiator al proiectului. 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.