Sorin Vrăjitoru, despre pasajul de la Drajna: Se va face indiferent că vor sau nu liberalii!

Sorin Vrăjitoru, despre pasajul de la Drajna: Se va face indiferent că vor sau nu liberalii!

Deputatul PSD de Călăraşi, Sorin Vrăjitoru a dezminţit, vineri, informaţiile propagate în mediul online de senatorul PNL de Călăraşi, Răducu Filipescu, pe contul personal de facebook, potrivit cărora parlamentarii social - democraţi n-ar fi votat amendamentul propus de un deputat liberal din Ialomiţa privind finanţarea Pasajului rutier de la Drajna, susţinând că acest obiectiv figurează deja pe lista de investiţii a Ministerului Transporturilor. “Circulă în media şi în spaţiul public câteva informaţii false. False la adresa parlamentarilor PSD de Călăraşi care n-au votat amendamentul depus de un deputat liberal de la Ialomiţa. Şi în precedenta conferinţă de presă am spus că am militat şi o voi face şi în continuare pentru pasajul de la Drajna. Este un punct extrem de important pe raza judeţului Călăraşi (…). Sunt câteva, generic le numesc “fake news-uri” care circulă în mediul online şi aş vrea să demontez aceste acuzaţii. Am fost acuzaţi că nu am votat amendamentul PNL vizavi de acest pasaj. E o minciună întrucât realizarea acestui pasaj figurează în bugetul de investiţii al Ministrului Transporturilor. Întrebare: Este normal să fi votat un amendament pentru un proiect de investiţii care deja face parte din bugetul MT pentru finanţare? a spus Vrăjitoru care a continuat „În acest moment avem bugetat Studiul de Fezabilitate care va intra apoi în analiză la Consiliul Tehnico – Economic al MT şi de acolo va trece la Ministrul Dezvoltării Regionale în Consiliul Interministerial pentru scoaterea la licitaţie a pasajului. Acest pasaj este în atenţia autorităţilor iar finanţarea lui intră în linie dreaptă. Veţi vedea că acest pasaj se va face chit că vor sau nu liberalii”

Pe 17 februarie, celebrul Răducu Filipescu a scris pe contul personal de facebook un „fake” de toată frumuseţea „PSD+ALDE NU A FOST DE ACORD CU FINANȚAREA PASAJULUI RUTIER DE LA DRAJNA, pasaj care face legătura între Autostrada Soarelui și Moldova prin Brăila și Galați. PNL a avut anul trecut o campanie de strângere de semnături de la şoferii nemulţumiţi că trebuie să aştepte zeci de minute pentru a trece de bariera din localitatea călărăşeană Drajna. În ciuda miilor de semnături strânse, amendamentul la buget făcut de PNL a fost respins de majoritatea PSD+ALDE, nefiind de acord să se aloce fonduri pentru plata documentaţiei necesare investiţiei. Este o necesitate majoră a cetăţenilor români, inclusiv a celor din Republica Moldova, obligaţi să piardă zeci de minute în perioada estivală pentru a trece de bariera de la Drajna. Poate ne explică parlamentarii PSD călărășeni și ialomițeni de ce a fost blocată investiția.”

Deputatul Sorin Vrăjitoru a oferit vineri o explicaţie în legătură cu pasajul doar că ‘mnealui, adică superstarul liberalilor călărăşeni nu s-a sinchisit nici până acum să (ne) explice cu naiba n-a reuşit să termine acea vestită bibliotecă din buricul oraşului, chit că a „scurtat-o” şi cu un etaj deşi a avut la dispoziţie toţii banii pe care i-a împrumutat de la bancă, în numele CJ Călărăşi, pe spinarea contribuabililor locali. Şi pentru care s-au plătit, o bună perioadă de timp, dobânzi destul de mari, de a fost nevoie recent să se voteze, tot în Consiliul Judeţean, o „refinanţare” a restului de împrumut.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.