Sorin Vrăjitoru, 2 ani de activitate în Parlamentul României!

Sorin Vrăjitoru, 2 ani de activitate în Parlamentul României!

Pe 4 septembrie 2017, Sorin Vrăjitoru a fost validat ca deputat în Parlamentul României, potrivit HCD 65 privind validarea unor mandate de deputat, publicată în Mof nr. 715 / 04.09.2017.

În cei doi an de mandate, Sorin Vrăjitoru a avut 88 de propuneri legislative initiate din care 27 promulgate legi. Din septembrie 2017 este membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specific.

Printr-o postare pe contul personal de Facebook, Vrăjitoru trece în revistă principalele realizări din plan parlamentar subliniind că mandatul de deputat reprezintă cel mai important proiect personal. “Împlinesc azi doi ani de activitate in Parlamentul Romaniei. Doi ani in care mi-am pus priceperea in slujba oamenilor pe care ii reprezint in Camera Deputatilor si, impreuna cu colegii mei din PSD, am reusit sa imi aduc contributia pentru finantarea, inceperea sau realizarea unor proiecte extrem de valoroase pentru calaraseni, in particular, si pentru romani, in general! Amintesc, printre altele, Portul Turistic de la Calarasi, Pasajul de la Drajna sau Legea Plantelor Medicinale si Aromatice, al carui initiator am fost.

In total, am depus, in acesti doi ani, 88 de initiative legislative, dintre care 27 au fost adoptate si promulgate.

Este cel mai important proiect din viata mea, proiect caruia m-am dedicat complet in ultimii doi ani.

Imi doresc sa fiu sanatos si sa duc la bun sfarsit un mandat pe care voi, cei care m-ati trimis in Parlament, sa-l considerati memorabil!” a scris deputatul Sorin Vrăjitoru pe Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.