Sohatu / G. Dumitru: Intenţionez să candidez pentru un nou mandat, dar susţinut de PSD

Sohatu / G. Dumitru: Intenţionez să candidez pentru un nou mandat, dar susţinut de PSD

Primarul comunei Sohatu, Grigore Dumitru a declarat în exclusivitate pentru www.arenamedia.ro că intenţionează să-şi depună din nou candidatura pentru obţinerea celui de-al 3-lea mandat, susţinut tot de PSD, dezminţind astfel zvonurile care-l dădeau ca şi „trecut” în PNL, alături de fostul lider social – democrat, Ciprian Pandea. „Intenţionez să candidez pentru funcţia de primar dar pe lista PSD. Pe nici un alt partid!” a spus Dumitru care a conchis „Nu am avut nicio propunere. Nu m-a sunat nimeni, nu m-a contactat nimeni, nu m-a întrebat nimeni, nimic”.

Dumitru este al doilea primar după Florin Belu, edilul comunei Unirea, care susţine că nu părăseşte partidul ca să se alăture grupului de primari PSD pe care Ciprian Pandea „a promis” că-l aduce în PNL.

Grigore Dumitru este la al doilea mandat de primar. Pe primul l-a obţinut în 2012 (806 voturi / 57,61%), fiind susţinut de fostul PDL, în cadrul Alianţei Popular Creştine din care au mai făcut parte PNŢCD şi UNPR. Patru ani mai târziu, Grigore Dumitru şi-a reînnoit mandatul (896 voturi / 58,75%), fiind susţinut de PSD.

Alegeri Primăria Sohatu / 2016

Grigore Dumitru – PSD – 896 de voturi / 58,75%

Cătălin Iordache – PNL – 592 de voturi / 38,81%

Iulian Dumitrică – ALDE – 37 de voturi / 2,42%

Total voturi valabil exprimate: 1.525

Prezenţa la vot: 70,08%

Alegeri Primăria Sohatu / 2012

Grigore Dumitru – APC – 806 voturi / 57,61%

Iulian Dumitrică – PNL – 393 voturi / 28,09%

Mihai Gabriel Niculescu – PSD – 177 voturi / 12,65%

Ovidiu Bunea – PPDD – 23 voturi / 1,64%

Total voturi valabil exprimate: 1.399

Prezenţa la vot: 69,82%

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.