Seniorii liberali călărășeni s-au alăturat PSD!

Seniorii liberali călărășeni s-au alăturat PSD!

Seniorii liberali călărășeni s-au alăturat încă de vineri organizației județene PSD Călărași. Întreaga Organizație județeană a Pensionarilor și Vârstei a Treia a PNL Călărași a optat pentru echipa condusă de Vasile Iliuță și Marius Dulce, fiind, în principal, nemulțumită de lipsa de comunicare cu conducerea partidului. “Avem onoarea și cinstea să primim în cadrul organizației județene PSD Călărași echipa de seniori a PNL Călărași, echipa care a decis să ni se alăture cu o zi înainte de alegerile parlamentare. Este un eveniment importantă pentru organizația noastră care demonstrează că PSD e un partid serios, credibil care inspiră încredere oamenilor a susținut liderul interimar al organizației județene PSD Călărași, Vasile iliuță.

Primarul Marius Dulce, șeful organizației municipale PSD Călărași a salutat decizia seniorilor liberali de a se alătura social-democraților asigurându-i de respectul și considerația tuturor membrilor partidului. “Organizația de Pensionari a PNL Călărași, începând de ieri, este alături de noi, împreună cu dl președinte Florea Gigi, primvicepreședintele Vasile Niculae și vicepreședinții, Ghiță Ion, Bratu Gheorghe, Ionescu Nicolae, Arpășanu Tudorel, Pătrașcu Nicolae, Bucur Florin, Munteanu Ion, Tudor Dumitru dar și alții care n-au putut fi astăzi prezenți. Au venit lâîngă noi pentru că sunt nemulțumiți de ceea ce văd că se întâmplă în aceste zile la nivel național. Au observat că singurul partid care are grijă de seniori și care dorește binele acestui popor este Partidul Social Democrat. De aceea s-au alătura în număr așa de marea spus Dulce care a conchis “Noi vă asigurăm de respectul nostru. Întotdeauna pe noi ne-a preocupat soarta celor mai în vârstă, a părinților și bunicilor noștri. Vă urăm bun venit și cu siguranță vă regăsiți acasă.

opv2

Fostul primvicepreședinte al OPV3 PNL Călărași, Vasile Niculae a spus: “Tot ce e bun vine spre PSD. Ce vreau să subliniez este că noi nu ne-am regăsit în acest partid (n.r. PNL) în acești ultimi 4 ani. Noi am construit, am depus eforturi financiare, materiale într-un club al PNL-ului. Dar nu ne-a băgat nimeni în seamă Ne-au căutat și alte partide însă ne-am regăsit lângă dvs., domnule președinte Iliuță, despre care știm că sunteți un om de cuvânt și lângă dl. primar. În mod sigur PSD va câștiga alegerile în județ. Venim și noi cu un surplus de câteva sute de voturi, mobilizându-i deja în acest sens pe colegii noștri. Astăzi lipsesc câțiva colegi din motive medicale dar puteți să-i chestionați telefonic și pe ei cu privire la acest demers al nostru. a punctat fostul lider al OPV3 al PNL Călărași, Vasile Niculae.

opv3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.