Senatorul Zamfir, după ce liberalii au atacat la CCR Legea plafonării dobânzilor: Să faci dreptate oamenilor e populism? Să vă fie ruşine!

Senatorul Zamfir, după ce liberalii au atacat la CCR Legea plafonării dobânzilor: Să faci dreptate oamenilor e populism? Să vă fie ruşine!

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a anunţat luni că va sesiza Curtea Constituţională cu privire la Legea privind protecţia consumatorilor împotriva dobânzilor excesive (PL – X nr 664 / 2019) adoptată de Camera Deputaţilor în şedinţa din 6 mai, în calitate de cameră decizională, fapt care l-a determinat chiar pe iniţatorul acesteia, pe senatorul PSD, Daniel Zamfir să critice dur acest demers al liberalilor.

„Deşi mulţi au sperat că PNLi-ştii nu vor ataca la CCR Legea plafonării dobânzilor, s-au înșelat. Eu stiam ca o vor face pentru ca e limpede ca au mari interese sa protejeze profiturile bancilor si IFN-urilor. Legea plafonarii dobânzilor ar fi o mare gura de oxigen pentru TOTI cei care au contracte in derulare la banci si IFN-uri, cat si pentru cei care se vor imprumuta in viitor. Românii plătesc costuri triple cu creditarea faţă de cetățenii europeni, iar profiturile bîncilor sunt triple în România faţă de media europeană!” a scris pe Facebook Zamfir care a continuat “De ce nu vreţi să uşuraţi povara ratelor românilor? De ce nu vreţi ca românii să plătească rate mai mici? E şi legal, dar mai ales aşa e drept să fie! Majoritatea ţărilor din UE au dobânzile plafonate de multă vreme! Prin atacarea la CCR nu faceţi decât să prelungiţi chinul celor trei milioane de români care plătesc rate INCORECTE la bănci şi IFN-uri! Ce argumente aveţi? Că-i lege populistă? Să faci dreptate oamenilor e populism? Să vă fie ruşine!” a scris Zamfir pe Facebook. 

sesizareccrlegeaplafonarii

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.