Sefer: Secretizarea tunurilor liberale de la Unifarm este dovada că scandalul a ajuns la vârful guvernării Orban

Sefer: Secretizarea tunurilor liberale de la Unifarm este dovada că scandalul a ajuns la vârful guvernării Orban

Noua conducere a CN Unifarm SA, reprezentată de Cornel Ionescu, anunţă că toate contractele încheiate pet imp de pandemie de către companie sunt “acte juridice de o complexitate şi importanţă deosebită” şi prin urmare le-a încadrat sub “secretul commercial”, refuzând să le dea publicităţii, potrivit www.mediafax.ro

“Secretizarea tunurilor liberale de la Unifarm este dovada că scandalul a ajuns la vârful guvernării Orban. Cine s-a jucat electoral cu corupția, de corupție va pieri!” susţine deputatul, Cristian Sefer, vicepreşedinte PSD Călăraşi care a continuat “Li s-a făcut frică și vor să-și șteargă urmele hoției. Nu vor reuși. Vom cere toate contractele Unifarm în virtutea transparenței - că tot a clamat-o PNL drept criteriu de bază al guvernării sale, ca s-o uite imediat când a ajuns la putere.”

În opinia parlamentarului social – democrat, “Secretizarea hoției este dovada că acest scandal i-a lovit rău și doare tare. De aceea nici nu vor să răspundă la întrebări concrete legate de această afacere sulfuroasă. Nu vor scăpa, însă, vom tot relua aceste întrebări până când guvernarea lor va fi trimisă acasă, prin moțiune de cenzură.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.