Samoilă: E o perioadă de pregătire preelectorală în care vom face o analiză pe fiecare organizație în parte

Samoilă: E o perioadă de pregătire preelectorală în care vom face o analiză pe fiecare organizație în parte

Secretarul executiv al PSD Călărași, Ion Samoilă, a declarat joi că în cadrul partidului urmează o perioadă de analiză a activității fiecare structuri locale în cadrul căreia vor fi identificate nu doar problemele ci și soluțiile adecvate care constau în alegerea celor mai buni candidați atât pentru primării cât și pentru consiliile locale, la alegerile de anul viitor, obiectivul major fiind obținerea unui scor superior celui înregistrat în 2020. În acest sens, în teritoriu, lunar vor avea loc ședințe ale Biroului Permanent Județean și trimestrial la nivelul Consiliului Politic Județean.

“La nivelul Biroului Politic Județean am stabilit ca pe parcursul acestui an să avem întâlniri lunare ale BPJ și trimestriale ale Consiliului Politic Județean.

Pe 31 martie începem cu municipiul Călărași unde vom face și un Consiliu Politic Județean urmând ca în fiecare lună să le facem în teritoriu, pe zone, grupând câte 2, 3 organizații astfel încât să ascultăm fiecare organizație cu ce probleme se confruntă, ce e de făcut în cadrul fiecăreia. E o perioadă de pregătire preelectorală în care vom face o analiză pe fiecare organizație în parte. Sunt organizații unde la ultimele alegeri n-am stat foarte bine și vrem ca anul 2024 să ne prindă foarte bine din punct de vedere al participării, al candidaților pentru primării și consiliile locale, etc.”, a spus Samoilă care a continuat “2024 este un an electoral foarte important. Dorim să demonstrăm că 2020 nu a fost un accident, să recâștigăm alegerile locale și parlamentare și dacă e posibil să creștem și la nivel național. Poate readucem județul Călărași, în plan național, acolo unde a fost odată.

La localele din septembrie 2020, PSD Călărași a obținut:

- mandatul de președinte al CJ Călărași, prin Vasile Iliuță (57.100 voturi | 44,58%)

- mandatul de primar al municipiului reședință de județ, prin Marius Dulce (10.281 voturi | 43,43%)

- 27 de mandate de primar (54.796 voturi | 41,97%)

- 15 mandate de consilier județean (56.789 voturi | 45,09%)

- 314 mandate de consilier local (52.666 voturi | 40,82%)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.