Samoilă: Aşteptăm hotărârea Consiliului Naţional cu ghidul de organizare a acestor alegeri şi din acel moment vom stabili un calendar la nivel judeţean

Samoilă: Aşteptăm hotărârea Consiliului Naţional cu ghidul de organizare a acestor alegeri şi din acel moment vom stabili un calendar la nivel judeţean

Secretarul executiv al PSD Călăraşi, Ion Samoilă a anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că până la finele lunii septembrie vor avea loc alegeri interne în cadrul organizaţiei judeţene care vizează toate structurile. Odată cu apariţia ghidului de organizare a alegerilor elaborat de conducerea centrală va fi dat publicităţii şi calendarul acţiunilor ce vor avea loc la vinelul PSD Călăraşi.

„Săptămâna trecută am convocat un Birou Permanent Judeţean lărgit la care au participat primarii şi consilierii judeţeni. Pe ordinea de zi am avut două puncte. Unul politic, legat de organizarea alegerilor în cadrul partidului iar altul care priveşte dezvoltarea localităţilor.

După cum probabil aţi auzit, în ultima şedinţă a Biroului Permanent Naţional s-a pus în discuţie organizarea de alegeri interne, la nivel local şi judeţean. Această acţiune trebuie să se încheie până în luna septembrie. În acest sens, am anunţat toate organizaţiile de partid să fie pregătite pentru această acţiune importantă.

Vor fi alegeri în toate structurile de partid: organizaţia de bază, de femei, tineret, seniori. Suntem într-o amplă campanie de actualizare a bazei de date privind membrii de partid. Unii mai vechi, alţii care şi-au depus adeziunilor recent. Va fi o bază nouă de date pentru că vrem să avem o situaţie clară. După încheierea acestei campanii, toţi membrii trecuţi în baza nouă de date vom primi fiecare câte un carnet de membru de partid.”, a declarat Samoilă care a conchis „Legat de această acţiune, aşteptăm hotărârea Consiliului Naţional cu ghidul de organizare a acestor alegeri şi din acel moment vom stabili un calendar la nivel judeţean. Fiecare membru de partid care-şi propune să aceeadă într-o funcţie politică, la nivel municipal, judeţean, trebuie să participe la întâlniri cu activul ca să-şi expună în cadrul fiecărei organizaţii, intenţiile sale, ceea ce vrea să facă pentru acea funcţie. Sunt sigur că după stabilirea calendarului vom anunţa şi un termen de depunere a candidaturilor pentru funcţii la nivel judeţean: preşedinte, primvicepreşedinţi, vicepreşedinţi, secretar şi membrii BPJ.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.