S. Vrăjitoru: Vom fi cu ochii pe această guvernare defectuoasă şi vom scoate la iveală toate neregulile liberale

S. Vrăjitoru: Vom fi cu ochii pe această guvernare defectuoasă şi vom scoate la iveală toate neregulile liberale

Vicepreşedintele PSD Călăraşi, deputatul Sorin Vrăjitoru a transmis un mesaj pe contul personal de Facebook subliniind că noul an, 2020, se anunţă a fi nu doar unul dificil ci şi al schimbărilor majore în ppolitica românească adăugând că misiunea principală a PSD va fi aceea de monitorizare a actului liberal de guvernare. Ba mai mult potrivit parlamentarului social democrat, PSD e mai puternic ca oricând, pregătit să lupte pentru recâştigarea încrederii românilor.

“Bine v-am regăsit, dragi prieteni!

LA MULŢI ANI!

Ne aşteaptă un an dificil, un an în care trebuie să fim uniţi şi pregătiţi să luptăm pentru românii deseori abandonaţi în ultima perioadă de noua guvernare! PNL a vrut totul şi are totul! Dar asta va fi pentru puţină vreme! PSD este acum mai puternic decât oricând, gata să câştige din nou încrederea oamenilor care, în urma unor războaie interne din partid, a unor înţelegeri neortodoxe şi a unei conduceri nefericite, a pierdut teren! Acum suntem pregătiţi să vă arătăm că PSD este partidul care e aproape de fiecare român! Vom fi cu ochii pe această guvernare defectuoasă şi vom scoate la iveală toate neregulile “liberale”, pentru că, v-am arătat deja, sunt destule!

2020 va fi anul unor schimbări majore în România! Totul spre binele românilor!

Vă doresc un an excelent!” este mesajul postat pe Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.