S. Vrăjitoru: Vom avea pasaj la Drajna! Nu mai e niciun dubiu, dragi călărăşeni!

S. Vrăjitoru: Vom avea pasaj la Drajna! Nu mai e niciun dubiu, dragi călărăşeni!

Deputatul Sorin Vrăjitoru, vicepreşedinte PSD Călăraşi a oferit astăzi călărăşenilor şi nu numai un „motiv de bucurie maximă”, susţinând prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook că a fost obţinut Avizul din partea Consiliului Interministerial de Avizare Lucrări Publice de Interes Naţional şi Locuinţe, prezidat de ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan pentru realizarea obiectivului de investiţii „Pasaj denivelat superior pe DN21 KM 105+500. Motiv de bucurie maximă: avem ultimul aviz pentru începerea lucrărilor la pasajul de la Drajna.” a scris pe Facebook Vrăjitoru care a mai precizat că pentru demararea lucrărilor mai e nevoie doar de o Hotărâre de Guvern. “Până la prima cărămidă, cum se spune, mai e un singur pas - Hotărârea de Guvern! Munca mea asiduă pentru realizarea acestui obiectiv a dat, în final, roade. Vom avea pasaj la Drajna! Nu mai e niciun dubiu, dragi călărăşeni!” a mai susţinut deputatul călărăşean, unul dintre promotorii acestui proiect.

Valoarea totală a investiţiei, susţinute de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, este de 133.429.000 lei (inclusive TVA) din care C+M: 111.232.000 lei. Lungimea drumului proiectat inclusiv pasaj este de 2,739 km, durata de execuţie fiind de 18 luni.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.