S. Vrăjitoru: Unul dintre amendamentele cele mai importante votate de Comisie a fost suspendarea la cerere a ratelor bancare și a operațiunilor de leasing cu până la 18 luni

S. Vrăjitoru: Unul dintre amendamentele cele mai importante votate de Comisie a fost suspendarea la cerere a ratelor bancare și a operațiunilor de leasing cu până la 18 luni

Deputatul PSD de Călăraşi, Sorin Vrăjitoru a anunţat cu puţin timp în urmă pe pagia personală de Facebook că în cadrul Comisiei de Agricultură din care face parte a fost votat Proiectul de lege privind acordarea de despăgubiri fermierilor afectați de secetă, subliniind că unul dintre amendamentele cele mai importante votate de Comisie a fost suspendarea la cerere a ratelor bancare și a operațiunilor de leasing cu până la 18 luni, prin prelungirea corespunzătoare a maturităţii creditului, fără costuri suplimentare.

“În Comisia de Agricultură din Camera Deputaţilor am votat plx 288/2020 (legea privind acordarea de despăgubiri fermierilor afectați de secetă). Pe lângă stabilirea în corpul legii a unei sume forfetare pentru despăgubiri, unul dintre amendamentele cele mai importante votate de Comisie a fost suspendarea la cerere a ratelor bancare și a operațiunilor de leasing cu până la 18 luni. Urmează votul final în plen!” se arată în mesajul postat pe Facebook de parlamentarul călărăşean. 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.