S. Vrăjitoru: Sunt revoltat că au ajuns în forumuri de conducere, personaje ori “personalități” care au primit drept de vot în CEX, sub pretextul că sunt şefi de sindicate!

S. Vrăjitoru: Sunt revoltat că au ajuns în forumuri de conducere, personaje ori “personalități” care au primit drept de vot în CEX, sub pretextul că sunt şefi de sindicate!

Vicepreşedintele PSD Călăraşi, deputatul Sorin Vrăjitoru, a precizat, luni, că se delimitează de ''impunerea'' intrării în Comitetul Executiv al partidului, fără votul explicit al membrilor, a unor persoane pe motiv că acestea ''nu mai conduc partide, ci... sindicate''.

Precizările au fost făcute după ce Viorica Dăncilă, şefa PSD, a explicat prezenţa la sediul partidului a fostului lider UNPR Gabriel Oprea prin faptul că acesta a devenit vicepreşedinte al partidului, alături de alţi patru lideri de sindicat.

“E timpul bilanţului extrem de serios în PSD! E momentul să analizăm, unde am greşit şi cum ne-am îndepărtat de votul multor români!

Reforma în Partidul Social Democrat trebuie să înceapă cât mai curând şi nu cu oameni care au făcut şi fac rău partidului din interior şi din exterior!

Sunt revoltat pentru că au ajuns la masa noastră, masa deciziilor importante, în forumuri de conducere, personaje ori “personalități” care au intrat pe uşa din dos şi au primit drept de vot în CEX, sub pretextul că sunt şefi de sindicate! Personaje neinvitate şi nedorite de majoritatea membrilor de partid! Aşa ceva nu poate fi tolerat! Mă delimitez 100% de politicienii care doar invocă interesul naţional pe post de bilet de intrare la şedinţele decizionale din PSD!

Trebuie să pricepem cu toţii că doar dacă înţelegem unde am greşit putem merge mai departe!” este mesajul postat de Vrăjitoru pe pagina personală de Facebook.

Viorica Dăncilă a afirmat, în noaptea de duminică spre luni, că liderii sindicatelor cu care s-au semnat protocoale de colaborare devin vicepreşedinţi cu drept de vot în Comitetul Executiv al PSD.

"Noi am făcut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Frăţia, cu Uniunea Poliţiştilor şi Militarilor, am făcut cu mai multe sindicate, iar, prin aceste protocoale pe care le-am semnat, liderii sindicatelor respective fac parte din Comitetul Executiv Naţional. (...) Toţi liderii de sindicate au funcţie de vicepreşedinte la nivel de Comitet Executiv Naţional. Am făcut cu cinci sindicate, deci avem cinci vicepreşedinţi", a spus Dăncilă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.