S. Vrăjitoru: Liberalii vor anticipate ca să obțină votul cetățenilor înainte de a veni austeritatea. Anticipate înseamnă austeritate!

S. Vrăjitoru: Liberalii vor anticipate ca să obțină votul cetățenilor înainte de a veni austeritatea. Anticipate înseamnă austeritate!

Deputatul Sorin Vrăjitoru, vicepreşedinte PSD Călăraşi susţine că în realitate, PNL fuge de guvernare, din acest motiv solicitând cu orice preţ organizarea alegerilor anticipate. „După ce au nenorocit economia și au văzut că nu pot ține controlul ei, au provocat moțiunea de cenzură și acum încearcă să provoace anticipate. Este clar ca lumina zile că nu vor crește nici pensiile, nici salariile, nici alocațiile. Nu sunt în stare să genereze creștere economică și vor fi nevoiți să ia măsuri de austeritate. Vor anticipate ca să obțină votul cetățenilor înainte de a veni austeritatea. Anticipate înseamnă austeritate.” susţine deputatul social – democrat care consideră că partidul pe care-l reprezintă este avantajat de anticipate. “PSD este pregătit pentru orice variantă. PSD nu fuge de anticipate, dar PNL fuge de guvernare. PSD este avantajat de anticipate la alegerile parlamentare, odată cu localele, pentru că atunci structurile locale ale partidului ating vârful de mobilizare în alegeri. Deci pentru PSD, anticipatele ar fi o variantă bună.” a mai adăugat Vrăjitoru.

În opinia sa, criza este cauzată de preşedintele Iohannis şi PNL care nu urmăresc decât un joc politic. “Nu interesul PSD trebuie să fie prioritar. Tentativa PNL de a provoca anticipate cu câteva luni înainte de termen este o mare prostie care nu are nimic de-a face cu interesul cetățenilor. ESTE O MARE MASCARADĂ. Guvernul Orban va rămâne în istorie cu numele de Guvernul Mascaradă. Este o bătaie de joc la adresa românilor, care înțeleg bine că PNL și Iohannis urmăresc doar un joc politic. Se ajunge la situația absurdă în care PNL spune că nu susține guvernul PNL, iar Orban spune că nu-l votează pe Orban.” a continuat liderul PSD Călăraşi.

“Ce să creadă românii despre programul de guvernare al lui Orban 2, dacă nici măcar cei care l-au scris nu vor să-l voteze? În mod oficial, PNL recunoaște că nu vrea să crească nici punctul de pensie cu 40% și salariile din învățământ de la 1 septembrie, nici să dubleze alocațiile de la 1 august. Nu e niciun rând despre aceste măsuri în programul de guvernare al Guvernului Orban II. Au înlocuit autostrada Comarnic – Brașov, a cărei construcție urma să înceapă în 2020, cu un drum forestier ocolitor. Această decizie este expresia absolută a incompetenței lui Orban.”

Sorin Vrăjitoru

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.