S. Vrăjitoru: Încăpăţânarea preşedintelui pentru alegerile anticipate trebuie să înceteze de urgenţă. Avem nevoie de stabilitate si de SĂNĂTATE!

S. Vrăjitoru: Încăpăţânarea preşedintelui pentru alegerile anticipate trebuie să înceteze de urgenţă. Avem nevoie de stabilitate si de SĂNĂTATE!

Vicepreşedintele PSD Călăraşi, deputatul Sorin Vrăjitoru susţine prin intermediul unei postări pe contul personal de Facebook că prioritatea României nu sunt alegerile anticipate aşa cum îşi doreşte preşedintele Klaus Iohannis ci învestirea unui guvern functional care să gestioneze cu responsabilitate problemele grave ale ţării. Vrăjitoru adaugă că parlamentarii PSD vor fi prezenţi joi în sală, solicitând colegilor de la PNL să-şi voteze propriul Cabinet. “Încăpăţânarea preşedintelui pentru alegerile anticipate trebuie să înceteze de urgenţă pentru că acest scenariu iniţiat şi continuat de Klaus Iohannis ar bloca 100% România! Avem nevoie de un Guvern stabil în condiţiile în care numărul cazurilor de infecţii cu coronavirus creşte de la o oră la alta. Avem deja 35 de cazuri! Lupta politică trebuie să fie stopată pe loc!

Ca de fiecare dată în istoria politicii recente, PSD se va comporta responsabil în Parlament. O decizie privind votul va fi luată joi, dar în mod cert parlamentarii PSD vor fi prezenți si nu ne vom opune învestirii unui guvern funcțional, chiar dacă noi credem că este un Executiv slab, cu un premier catastrofal! Dar avem nevoie de stabilitate si de SĂNĂTATE! Singurii care pot decide dacă acest guvern e învestit sau nu sunt parlamentarii PNL. Dacă își vor vota la vedere propriul premier desemnat, atunci țara va avea un guvern funcțional – bun sau rău, dar va fi funcțional. Dragi colegi, nu aruncaţi cu bună ştiinţă ţara în haos!” a scris Vrăjitoru pe contul de Facebook. 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.