S. Vrăjitoru: Guvernul Dreptei Unite a pierdut, total, atât controlul pandemiei cât și pe cel al economiei!

S. Vrăjitoru: Guvernul Dreptei Unite a pierdut, total, atât controlul pandemiei cât și pe cel al economiei!

Deputatul PSD de Călărași, Sorin Vrăjitoru a criticat în termeni duri deciziile economice luate de Guvernul Orban în domeniul Horeca din cauza cărora șomajul înregistreză o creștere alarmantă. Cel puțin 100 de mii de oameni și-ar putea pierde joburilor până la finele acestui an.

“Șomajul este în creștere, pentru că sute de mii de români rămân fără locuri de muncă, din cauza faptului că Guvernul a decis închiderea restaurantelor și a cafenelelor, închiderea HORECA. Peste 100.000 de oameni își vor pierde joburile până la sfârșitul anului.

Executivul doar interzice, fără a fi în stare să ia măsuri de susținere a unei industrii aflate deja la pământ! Pe scurt, guvernul Dreptei Unite a pierdut total atât controlul pandemiei, cât și pe cel al economiei!

L-ați auzit pe Ludovic Orban spunând ceva în favoarea acestor români, în favoarea acestor afaceri care susțineau bună parte din locurile de muncă din țara asta?! Nu! Nu le pasă de soarta oamenilor care nu mai au din ce să-și întrețină familiile, pentru că nu mai au unde să muncească!

Guvernantii actuali trăiesc în lumea lor îndestulată de putere și bani! Restu’... la mila Domnului! Nu așa se guvernează, domnilor! Nu așa!

Nu au fost focare Covid la restaurante, dar închidem tot, pentru că de altceva nu suntem în stare! Sunt mii de cazuri din cauza alegerilor, dar Orban și Iohannis îi dau înainte cu parlamentarele în decembrie! Să ne ferească Dumnezeu, că ei nu pot!” a scris pe Facebook parlamentarul social – democrat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.