S. Vrăjitoru: Este o atitudine care sfideaza regulile morale ale societatii! Este cinism marca PNL!

S. Vrăjitoru: Este o atitudine care sfideaza regulile morale ale societatii! Este cinism marca PNL!

Vicepreşedintele PSD Călăraşi, Sorin Vrăjitoru a scris joi pe pagina personală de Facebook că Executivul condus de Ludovic Orban trebuie să respecte legea şi să procedeze la majorarea pensiilor conform precederilor legale în vigoare. În opinia sa, PNL a devalizat bugetul, adoptând o atitudine care „sfidează regulile morale ale societăţii”.

“De când am intrat în politică, am militat mereu pentru un trai mai bun al pensionarilor. Sunt părinţii noştri, sunt bunicii noştri! Nivelul de trai al seniorilor din România ar trebui egalat cu cel al pensionarilor din alte ţări civilizate. Ar trebui ca ei să-şi permită vacanţe liniştite, nu să se gândească mereu doar la medicamente şi la datoriile către stat.

Iar o marire a pensiilor cu 40% le-ar putea asigura acel trai decent pe care îl merită după zeci de ani de muncă.

De aceea, PSD a iniţiat cea mai amplă acţiune de apărare a drepturilor pensionarilor: o petiţie semnată de peste 800.000 de pensionari din întreaga ţară prin care cerem imperativ guvernului să respecte şi să aplice legea în vigoare şi să acorde majorarea de 40%, de la 1 Septembrie. Executivul nu mai poate da vina pe pandemie. La rectificarea din aprilie, când s-a reconfigurat bugetul, ca urmare a pandemiei, Guvernul prevăzuse banii pentru majorarea cu 40%. Banii nu mai sunt pentru că PNL a devalizat bugetul.

Este o atitudine care sfidează regulile morale ale societăţii! Este cinism marca PNL!” este mesajul scris pe Facebook de deputatul Sorin Vrăjitoru.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.