S. Vrăjitoru: Doresc succes echipei PSD!

S. Vrăjitoru: Doresc succes echipei PSD!

Sorin Vrăjitoru, fără îndoială, este cel mai “productiv” parlamentar călărășean din legislatura care tocmai se încheie. Cu toate acestea, conducerea centrală a PSD a decis că Vrăjitoru este “bun” doar pentru poziția a 4-a pe lista propusă de organizația județeană PSD Călărași.

Bilanțul său n-are cum să treacă neobservat. De numele său se leagă câteva “obiective” care vor contribui la bunăstarea cetățeanului. Vineri, în mesajul transmis cu prilejul prezentării candidaților propuși de PSD Călărași pentru Parlament, la alegerile din 6 decembrie, Sorin Vrăjitoru a trecut în revistă realizările sale, urând, cu mult fair-play, succes deplin colegilor săi care păstrează șanse mai mari de “pătrundere” în Parlament ca urmare a votului din 6 decembrie.

“Ca şi deputat de Călăraşi aş vrea acum, la final de mandat, în primul rând să vă mulţumesc dumneavoastră, călărăşenilor, presei din Călăraşi,  întregului „popor călărăşean”, dacă îmi este permis acest joc de cuvinte pentru sprijinul pe care noi, PSD şi parlamentarii, l-am avut din partea dumneavoastră.

Ca şi activitate parlamentară, am intrat în Parlamentul României un pic mai târziu, după ce un coleg de-al meu şi-a dat demisia iar eu am intrat în locul dumnealui. În cei 3 ani cât am activat în Camera Deputaţilor ca şi reprezentant al tuturor călărăşenilor am avut 114 iniţiative legislative dintre care 44 sunt legi în vigoare. Şi aici, făcând o paranteză, cea mai importanţă lege din punctul meu de vedere este, şi mă mândresc cu asta, cea pe care am iniţiat-o pentru călărăşeni și care se referă reducerea vârstei standard de pensionare cu 2 ani de zile, printr-un amendament la Legea Pensiilor în care am modificat art. 65. Astfel a dat posibilitatea călărăşenilor, care au domiciliat 30 de ani în municipiul Călăraşi dacă îndeplinesc condiţiile cu vârsta standard de pensionare, să iasă mai devreme la pensie cu 2 ani de zile datorită acestei poluări remanente. A fost o muncă titanică, o muncă ce a necesitat multă documentare, în care buletinele de analiză care mi-au trebuit să le prezint colegilor din comisiile de specialitate, le-am obținut făcând demersuri pe cabinetul parlamentar, la Combinatul Siderurgic, Uzina cocsochimică şi la celelalte entităţi astfel încât să demonstrăm că şi noi, călărăşenii, merităm această reducere a vârstei standard de pensionare, cu doi ani de zile.

O altă realizare pentru călărăşeni este tot un amendament al meu, la Legea Bugetului de Stat în februarie 2019. Și aici fac o paranteză, PSD-ul mereu a venit în Parlament cu Legea Bugetului de Stat. Uitaţi-vă ce se întâmplă cu actualii guvernanţi, au venit şi au trecut bugetul de stat pe anul în curs prin angajarea răspunderii. Este inadmisibil, nu s-a întâmplat asta în cei 30 de ani de când România a trecut într-o altă etapă de democraţiei.

Pasajul de la Drajna a fost acceptat la finanțare. Astăzi când vorbim are toate avizele luate, are aprobaţi indicatorii tehnico-economice, a fost ţinută licitaţia pentru construirea acestui pasaj. Din punctul meu de vedere, în următoarele 7-8 luni de zile va începe construcţia acestui important nod rutier.

Eu vă mulţumesc! Vă doresc multă sănătate, doresc succes echipei PSD şi să dea Dumnezeu să trecem cu toţii, cu bine, peste această pandemie. Vedem în zilele acestea unde şi la ce nivel a ajuns dar pe actualii guvernanţi nu-i interesează decât alegerile de pe 6 decembrie şi nu sănătatea românilor. Vă mulţumesc şi vă doresc multă sănătate!” a spus Vrăjitoru, deputatul călărășean care chiar n-a făcut umbră degeabă prin Parlamentul României.

La comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.