S. Vrăjitoru: Cerem Guvernului Orban să comunice OFICIAL şi numărul testărilor efectuate, nu doar pe cel al românilor infectaţi!

S. Vrăjitoru: Cerem Guvernului Orban să comunice OFICIAL şi numărul testărilor efectuate, nu doar pe cel al românilor infectaţi!

Deputatul Sorin Vrăjitoru, vicepreşedinte PSD Călăraşi soliciă Guvernului condus de Ludovic Orban să transmită şi numărul testărilor efectuate în contextul declanşării pandemiei de coronavirus, subliniind prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook că românii au tot dreptul să ştie există în acest moment un număr suficient de teste. “Cerem Guvernului Orban să comunice OFICIAL şi numărul testărilor efectuate, nu doar pe cel al românilor infectaţi! În plus, este important ca românii să ştie foarte clar dacă sunt îndeajuns de multe teste, câte s-au cumpărat şi câte mai sunt în acest moment în stoc. Este un subiect care îngrijorează opinia publică şi e firesc ca autorităţile să informeze corect!

Faptul că avem un număr relativ mic de cazuri de români depistaţi pozitiv cu Covid-19 în comparaţie cu alte ţări, nu-i o garanţia că situaţia este mai bună. Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă să se facă testarea unui număr cât mai mare de oameni, pentru că, astfel, pot fi confirmate mai multe suspiciuni de infectare şi aşa pot fi izolaţi mai mulţi transmiţători ai virusului.” a scris Vrăjitoru pe Facebook care i-a criticat în continuare pe guvernanţi preocupaţi de alte chestiuni decât sănătatea românilor. “Numai că în perioada în care OMS anunţa riscul mare de epidemie, Guvernul României era mai preocupat de privatizarea sănătăţii, de anticipate şi de modificarea legislaţiei electorale. Nu s-au făcut achiziţii de echipamente de protecție, iar personalul medical este lăsat descoperit în faţa unui virus extrem de periculos. Practic, un Guvern inconştient care îi lasă pe români fără sprijin în faţa unei boli care a ucis mii de oameni în lume.” a mai adăugat parlamentarul călărăşean.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.