S. Vrăjitoru: Ce a propus PNL pentru românii care au datorii la bănci arată lipsa de raţiune şi de viziune a unor politruci incompetenţi

 S. Vrăjitoru: Ce a propus PNL pentru românii care au datorii la bănci arată lipsa de raţiune şi de viziune a unor politruci incompetenţi

Deputatul Sorin Vrăjitoru, vicepreşedinte PSD Călăraşi a salutat proiectul de lege iniţiat şi votat marţi de senatorii social – democraţi care prevede suspendarea plății ratelor bancare, fără dobânzi și penalități, până la sfârșitul lunii septembrie 2020, pentru creditele luate de populație ori de IMM-urile afectate de epidemia de coronavirus, susţinând că-l va vota la rândul său atunci când va fi dezbătut în Camera Deputaţilor, for decizional. “Nu, nu e o păcăleală, e realitate pură! De când a venit PNL la guvernare, PSD trebuie să corecteze fiecare pas greşit pe care acest Executiv îl face! Ce a propus PNL pentru românii care au datorii la bănci arată lipsa de raţiune şi de viziune a unor politruci incompetenţi. Amânarea rambursării creditelor bancare, fără niciun cost suplimentar, este soluția corectă! Românii trebuie susţinuţi de stat să depăşească această perioadă dificila, dar... cu măsuri corecte, de real sprijin! Parlamentarii PSD susțin și votează proiectul de lege care prevede suspendarea plății ratelor bancare, fără dobânzi și penalități, până la sfârșitul lunii septembrie 2020, pentru creditele luate de populație ori de IMM-urile afectate de epidemia de coronavirus. Debitorii vor avea posibilitatea de a trimite solicitările prin email ori prin poștă.

Proiectul de lege adoptat de Senat va fi dezbătut și votat de Camera Deputaților ca for decizional până la sfârșitul acestei săptămâni. Iar eu îl voi vota!” este mesajul postat pe pagina personală de Facebook de deputatul călărăşean.

Proiectul de lege al PSD corectează prevederile Ordonanţei de Urgenţă a guvernului Orban care, inclusiv în a doua variantă, menţine „dobânda la dobândă'”pentru orice tip de credit, cu excepţia creditelor ipotecare luate de persoanele fizice.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.