S. Vrăjitoru: Anul acesta în septembrie, punctul de pensie va fi majorat la 1265 lei!

S. Vrăjitoru: Anul acesta în septembrie, punctul de pensie va fi majorat la 1265 lei!

Guvernul PSD repară greșelile trecutului și acordă pensionarilor drepturile bănești cuvenite. Astfel, în 2018, punctul de pensie a fost majorat de la 1000 de lei la 1100 de lei. De la 1 septembrie 2019  va fi majorat la 1.265 de lei. “Ne respectăm seniorii și o dovedim cu cifre. Punctul de pensie a crescut mult, urmând ca până la finalul anului în curs să ajungă la o mărire de 45 de procente. În luna decembrie a anului 2016, punctul de pensie era de 871 de lei. A crescut treptat până la 1.100 de lei, în iulie 2018. Anul acesta, în septembrie 2019, punctul de pensie va fi majorat la 1.265 de lei. Asta înseamnă guvernare responsabilă: să fii în slujba cetățeanului! Pe 26 mai, votați PSD!” este mesajul postat pe contul personal de facebook de deputatul Sorin Vrăjitoru, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi.

Din luna aprilie 2019, pensionarilor care au ieşit la pensie pe anumite legi speciale, însă nu li s-au acordat sumele aferente grupelor de muncă I și II, li s-a majorat pensia substanțial, respectându-se promisiunile făcute.

Articol comandat de Partidul Social Democrat – PSD

CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.